Kvinnan som anklagade Prajapati av våldtäkt inställd på tävling civic omröstningar

0
83

Tidigare Samajwadi Party minister Gayatri Prasad Prajapati. (Snabb Photo/Vishal Srivastav/Fil)

Kvinnan som hade anklagat tidigare minister Gayatri Prajapati för att ha våldtagit henne och förgriper sig på hennes underåriga döttrar är satt till tävlingen som ett Oberoende för inlägg i Nagar Palika ordförande i Chitrakoot. Kvinnan är redan en corporator från Chitrakoot och hennes mandatperiod går ut i år. Distriktet kommer att rösta på November 22, i den första av de tre-fas valet.

“Jag söker inte sympati röster från människor på grund av våldtäktsfall. Jag bestrider på utvecklingsagendan. Jag sökte inte biljett från någon part,” sade hon. “Jag har igång min kampanj och har fått god respons från allmänheten. Jag lovar att ta bort korruptionen från samhället, om de ges en chans.”

Det finns 19 kandidater i striden för inlägget.

Våldtäkt fall mot Gayatri och andra som var registrerade i Lucknow är Gautampalli polisen den 18 februari efter en riktning från Högsta Domstolen. En lokal domstol har bett kvinnan att spela in sitt uttalande den 25 November. Gayatri och de sex övriga åtalade är som görs i Lucknow distriktet fängelse.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App