Calicut Universiteit resultaat 2017 uitgebracht voor BA-en BCom op universityofcalicut.info

0
95

Calicut Universiteit resultaat 2017: Al het bovenstaande resultaten zijn gepubliceerd op vrijdag, 10 November 2017. De website voor de resultaten kan vertragen doordat het aantal mensen op zoek naar hun resultaten.

De Universiteit van Calicut heeft het resultaat voor de open ingang van de examens voor de verschillende cursussen bij de aangesloten hogescholen. Kandidaten die zijn verschenen voor deze papieren en zijn op zoek naar de toelating tot de Universiteit, het kunnen controleren van hun resultaat op de officiële website (universityofcalicut.info).

De resultaten zijn beschikbaar voor BA/BCom open entree naar de WMO College Muttil Wayanad, Overheid, Kunsten en Wetenschappen College Calicut, de Overheid College Malappuram, Sree Kerala Varma College Thrissur, St Thomas College Thrissur, MES Kalladi College Manarkkad en Overheid College Madappally. Alle bovenstaande resultaten zijn gepubliceerd op vrijdag, 10 November 2017.

De website voor de resultaten kan vertragen doordat het aantal mensen op zoek naar hun resultaten. Als kandidaten geen toegang hebben tot gevolg heeft, is het raadzaam om geduldig af te wachten tot er minder verkeer op de server.

Stappen voor het downloaden van Calicut Universiteit BA-en BCom toelatingsonderzoek resultaat 2017:

Stap 1: Ga naar de officiële website van de Universiteit van Calicut, zoals hierboven vermeld.

Stap 2: Klik op het tabblad “uitslag”.

Stap 3: Klik op de link voor de resultaten en zoek naar hetzelfde.

Stap 4: Download uw resultaat en een kopie opslaan voor verdere verwijzing.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd