Centrum, staat govts moet de politiek opzij, samen werken aan het vinden van oplossing naar Delhi luchtverontreiniging: Arvind Kejriwal

0
72

Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Delhi smog LIVE updates: voertuigen van Hulpdiensten om ontheffing te krijgen tijdens de Oneven-Even rule

  • PIL ingediend in Gujarat High Court tegen de release van de film op Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal

  • Delhi Oneven-Even regeling voor de uitrol van Nov 13: Die alle zijn vrijgesteld van het volgende?

Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal op donderdag gezegd een oplossing te Delhi gevaarlijke verontreiniging kan worden gevonden als het Centrum, samen met de regeringen in Uttar Pradesh, Punjab en Haryana, zet de politiek opzij te zetten en samen te werken. Hij voegde eraan toe dat de situatie in het Nationaal Hoofdstedelijk Gewest zal niet verbeteren totdat de regeringen van de lidstaten vinden economisch haalbare oplossingen om het gewas te branden. De regering heeft ook besloten weer terug te brengen in de ‘oneven-even’ voertuig beleid van November van 13 tot 17.

Delhi wakker om een derde opeenvolgende dag van smog en er weinig zicht is op donderdag, met de luchtkwaliteit op ‘gevaarlijke’ niveaus. Op de alarmerende niveaus van vervuiling, Kejriwal zei dat het niet alleen is new Delhi, maar de gehele noord-India is uitgegroeid tot een “gaskamer”.

Volg Delhi luchtverontreiniging LIVE updates hier

Ondertussen, de Nationale Green Tribunaal op donderdag verboden bouw-en industriële activiteiten in Delhi NCR tot en met 14 November en verbranden van afval. Het is ook niet toegestaan vrachtwagens met bouwmateriaal uit het betreden of het verlaten van de stad, meldde persbureau PTI. Verder heeft de rechtbank gericht op de regering uit te voeren sprinking van water, waar de PM10 groter is dan 600 microgram per kubieke meter en vroeg autoriteiten te voeren EPCA suggesties voor het verbeteren van de luchtkwaliteit. Smog stijgt tot nood-niveaus: Hoe de nevel kan schaden Delhi

(Met de ingangen van de agentschappen)

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd