Snapchat lanceert redesign als de groei tegenvalt, Wall Street

0
75

Snap de groei van de gebruiker in de laatste drie maanden was ongeveer de helft van wat de investeringen analisten hadden verwacht.

Gerelateerd Nieuws

  • Snap Inc het derde kwartaal verlies toont soortgelijke trends tussen Snapchat, Twitter

  • Snapchat gaat wereldwijd voor 4 uur, gebruikers klagen op Twitter

  • Snap legt uit 18, plannen te traag inhuren van volgend jaar: Rapport

Snap Inc is het herinrichten van de verdwijnende-bericht app Snapchat in een poging om een breder publiek bereiken, terug te gaan naar de tekentafel, na pan gehakt door Wall Street voor een ander kwartaal van vertraging in de groei van de gebruiker. De Venice, Californië gevestigde firma, die had de heetste debuut van een technische voorraad in het jaar in Maart, omzet en groei van de gebruiker voor het derde kwartaal ver onder de Wall Street verwachtingen als het worstelt om te concurreren met Facebook Inc ‘ s Instagram.

De tegenvallende financiële cijfers en de aankondiging van de herinrichting verzonden aandelen neer zo veel als 20 procent in na een uur handel. Ze herstelde zich gedeeltelijk aan $12.57, nog steeds ruim onder de beursgang prijs van $17 Maart. Snap de groei van de gebruiker in de laatste drie maanden was ongeveer de helft van wat de investeringen analisten hadden verwacht. Dagelijkse actieve gebruikers steeg van 178 miljoen in het derde kwartaal van 173 miljoen in het tweede kwartaal. Analisten hadden verwacht 181.8 miljoen, volgens onderzoeksbureau FactSet.

Chief Executive Evan Spiegel zei dat het bedrijf is de lancering van de herinrichting na het horen al jaren dat Snapchat was het moeilijk te begrijpen of moeilijk te gebruiken. “We zijn van plan om het makkelijker te maken om te ontdekken de enorme hoeveelheid content op ons platform dat gaat onontdekte of onzichtbaar, elke dag,” Spiegel, 27, zei in een schriftelijke toelichting bereid voor een gesprek met de investeringen analisten. Hij zei dat er een “grote kans” de herinrichting storend op de korte termijn, maar dat Snap was bereid het risico te nemen voor de lange-termijn winst.

Een dergelijke radicale verandering zo snel na een IPO is ongebruikelijk. Maar Snap niet alleen het sociale media bedrijf zoekt om te doen herleven van de groei door het veranderen van de look. Microblogging service Twitter Inc zei op dinsdag zou de uitrol van 280-karakter tweets aan gebruikers over de hele wereld, het dubbele van de lengte van de iconische 140-karakter tweets.

Vroeg op de analist call wat de herinrichting eruit zou zien, Spiegel bood geen bijzonderheden, maar zei dat het bedrijf was het bestuderen van de evolutie van mobiele content feeds, zoals Twitter streams en de Facebook News Feed. “Er is een erg interessante mogelijkheid voor een andere evolutie,” zei hij.

DE OMZET MISSEN

Ontvangsten, waarvan het grootste deel komt uit advertenties, steeg naar $207.9 miljoen van $128,2 miljoen. Analisten gemiddeld verwachtten een omzet van $236.9 miljoen. Snap de gemiddelde omzet per gebruiker steeg naar $1,17 in het laatste kwartaal van 84 cent een jaar eerder, maar miste analisten gemiddelde schatting van de $1,30.

Snap Chief Strategy Officer Imran Khan zei de omzet werd beïnvloed door een verschuiving in de richting van een software-gebaseerd systeem voor het verkopen van advertenties – een methode die door Facebook en Alfabet Inc Google die heeft geleid tot vaststelling van de gemiddelde prijs. De veiling systeem hit omzet op de korte termijn, maar “bouwt het fundament voor de lange termijn schaalbare omzet,” Khan zei in een schriftelijke toelichting. De hoeveelheid advertenties in Snapchat in vergelijking met niet-advertentie-inhoud, bekend als “ad laden,” blijft zeer laag, Spiegel zei.

Snap opgenomen een $39.9 miljoen in het kwartaal in verband met inventarisatie van de hardware van het product “Bril.” Het bedrijf zei dat het “verkeerd ingeschat sterke vroege vraag” en eindigde met het kopen van meer van het product dan het zou kunnen verkopen. Snap de Bril, bij $129.99 een paar, zijn zonnebrillen met een video camera op een hoek. Ze stellen gebruikers in staat om 10 seconden video ‘s met één druk op een knop op het frame, die vervolgens worden opgeslagen op de gebruikers’ Snapchat-account.

BELEGGERS ZURE

In haar derde verslag winst sinds de beursgang in Maart met een $3,4 miljard, waardering, Snap boekte een nettoverlies van $443.2 miljoen of 36 cent per aandeel, tegenover een verlies van $124,2 miljoen, of 15 cent per aandeel, een jaar eerder. Wall Street had verwacht een verlies van 32 cent per aandeel, gemiddeld, volgens Thomson Reuters.

Snapchat, populair onder millennials voor de bunny gezichten en bloemen tiara ‘s die mensen kunnen toevoegen aan foto’ s, kunnen gebruikers chatten door middel van een serie van verdwijnende foto ‘s en video’ s. Gebruikers kunnen ook foto ‘s plaatsen en video’ s als “verhalen” – vluchtige berichten die kunnen worden weergegeven in chronologische volgorde en die verdwijnen na 24 uur.

Beleggers weergave van Snap is verzuurd sinds de IPO. Voor de driemaandelijkse release, Snap koers van het aandeel was al naar beneden 39 procent van de te sluiten op 2 Maart, de eerste dag van de notering op de New York Stock Exchange. Facebook aandelen waren, een stijging van 32 procent ten opzichte van dat moment.

Facebook ‘ s Instagram zei in September dat het 500 miljoen dagelijkse actieve gebruikers. In juni, Instagram Verhalen – een replica van Snapchat is synoniem functie – had 250 miljoen dagelijkse gebruikers, van 200 miljoen in April, volgens het bedrijf.

Voor de nieuwste Technologie, Nieuws, download Indian Express App