Pradyuman moordzaak: de bar nu boycot van de student, vraagt de vader van de dirigent

0
101

Varun Thakur, de Vader van de 7 jaar oude Pradyuman, student van de Ryan Internationale School. (Express Foto door Tashi Tobgyal)

Gerelateerd Nieuws

  • Ryan School moordzaak: Beschuldigde student gebracht CBI office; bus dirigent bestand geval

  • Ryan School moordzaak: Geconfronteerd met mislukte-up sonde kosten, Gurugram top cop zegt gemaakt eerlijke poging om het gerecht te brengen

  • Gurgaon DEO zoekt gevallen tegen 134 scholen voor het niet indienen van veiligheidsrapport

Op 9 September — een dag na Pradyuman Thakur werd vermoord — een bar association in Gurgaon district had een resolutie aangenomen, vraagt de leden om “niet verschijnen op namens de verdachte die vermoord de onschuldige jongen”. Terwijl het Hooggerechtshof had genoemd van de resolutie “absoluut onjuist”, de slak en haar gezin, op woensdag gevraagd of de advocaten zou pas een soortgelijke resolutie tegen de Klasse XI student beschuldigd.

Maar president van de Sohna Bar Association, Rajneesh Agarwal, leek in tegenspraak met haar eerdere staan, zeggende: “Een resolutie had doorgegeven op het moment, maar niemand werd verhinderd vertegenwoordigen van de verdachte. Dit was de resolutie in die tijd. Er is geen nieuwe resolutie op dit moment.”

De conducteur, vader, Ami Chand, zei: “Advocaten in Sohna had geweigerd om zijn zaak. Hun unie had een resolutie aangenomen, en toen we benaderd advocaten, zij vertelde ons over. Zal deze advocaten nu weigeren te vertegenwoordigen, de jongen die verdacht wordt van de moord?”

Van September 9, het besluit van de Sohna Bar Association, gericht aan “alle Hon’ble leden van de orde van advocaten in Sohna”, verklaarde: “Er is besloten in de vergadering dat er geen leden van de orde van advocaten Sohna zal verschijnen namens de verdachte die vermoord onschuldige jongen/student van Ryan Openbare School, Bhondsi.” Kumar ‘ s familie zei ze uiteindelijk in geslaagd om een advocaat via hun familieleden.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App