Padmavati raden: Filmskapare vars män kvinnor förändras varje dag kan inte förstå “Jauhar”, säger BJP MP Chintamani Malviya

0
65

BJP MP från Ujjain Chintamani Malviya lanserat en svidande attack mot Padmavati direktör Sanjay Leela Bhansali.

Relaterade Nyheter

  • VIDEO: Beyonce och Shakira skaka ett ben för att Deepika Padukone “Ghoomar” i den här mash-up

  • Arjun Kapoor på Padmavati raden: Sanjay Leela Bhansali vision måste vara betrodd

  • Unionens utrikesminister, Ujjain MP, MLA motsätta sig Padmavati; Bhansali klargör ingen dröm scenen under perioden film

Mitt eskalerande spänningarna över utgivningen av Hindi film direktör Sanjay Leela Bhansali ‘s kommande film “Padmavati” på December 1, en BJP MP har uppmanat till bojkott av filmen. Utbildning vapen på Bhansali i aFacebook inlägg, Ujjain MP Chintamani Malviya sa att folk som filmare “bara förstå språket i skor”. “Människor som Bhansali inte förstår något annat språk. Folk gillar honom bara förstå språket av skor. Det här landet kommer inte att vara ohövlig Rani Padmavati. Vi kommer inte att tolerera någon snedvridning av vår historia”, skrev den 48-åriga sagt.

Att kliva upp attacken, MP läggas till: “Hur kommer det sig att filmskapare vars kvinnor familjemedlemmar ändra sina män varje dag kan förstå “Jauhar’? Psykisk deformitet av Bhansali inte skulle tolereras i namn av yttrandefrihet.”

Malviya, som också är talesperson för Madhya Pradesh BJP, hävdade att filmen har gjorts “för girighet för pengar” och bygger på “en felaktig historia” skriven av domstolen poet Alauddin Khalji. “Jag protesterar starkt och föreslå bojkott av filmen “Padmavati’. Jag ber min väl inte att se den här filmen. Det är skamligt att göra sådana filmer för girighet för pengar,” BJP-ledaren sa.

Sett till nyhetsbyrån PTI, Malviya, men betonade att han hade gjort anmärkningar i individuella kapacitet. Vidare ifrågasätts om språket i inlägget, Malviya sade, “Om filmindustrin korsar dess gränser, då det inte kan förväntas att de valda representanterna skall inom sina gränser.”

Under tiden Kongressen krävde Malviya utvisningen från BJP på “offensiv” inlägg och bad om rättsliga åtgärder ska vidtas mot honom. Tala till reportrar, Madhya Pradesh Kongressen talesman Narendra Saluja sade: “Vi anser också Rani Padmavati som en idol för Indiska kvinnor, men BJP MP inte kan motiveras som han har förolämpat andra kvinnor.”

Padmavati, starring Ranveer Singh, Deepika Padukone och Shahid Kapoor, har sparkat upp en rad med Rajput organisationer i Rajasthan anklagar filmare för att förvränga historien.

(Med ingångar från PTI)

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd