IndiGo brawl: Luchtvaartmaatschappij verdedigt het ontslaan van ‘klokkenluider’, zegt hij, ‘luidde het incident’

0
94

In de daaropvolgende worsteling, Katiyal valt op de grond en de bemanning wordt gezien met zijn hand op de passagier sleutelbeen.

Gerelateerd Nieuws

  • IndiGo verontschuldigt zich tot de minister, zegt het personeel is ‘zijn werk doen’

  • Veiligheid en de veiligheid van de passagiers niet kunnen worden aangetast: MoS voor de Burgerluchtvaart Jayant Sinha

  • IndiGo Airlines passagier aangevallen: Dit soort barbaarse dingen niet mag worden toegestaan, aldus de Civiele Luchtvaart minister

Low-cost carrier IndiGo airlines op woensdag zijn excuses aanbiedt aan de regering na een passagier was manhandled door één van zijn grondpersoneel, maar beweerde dat de werknemer “zijn werk doen”, aldus een APK-rapport. Eerder op de dag, in de burgerluchtvaart minister Ashok Gajapathi Raju gezocht naar een onafhankelijke sonde door het Directorate General of Civil Aviation na een video opgedoken op dinsdag met een IndiGo grondpersoneel het aangaan van een ruzie met een passagier genaamd Tiny Katiyal op de luchthaven van Delhi vorige maand.

In een brief aan de minister, IndiGo President en de Hele tijd Directeur Aditya Ghosh schreef, “In het begin, laat ik beginnen met te erkennen dat we fout en wij niet alleen excuses voor het betreurenswaardig incident, hebben we ook maatregelen genomen.”

In de brief van de luchtvaartmaatschappij, verdedigde haar verplaatsen naar een andere zak grondpersoneel de Eigenaar Kalra voor het schieten van de video en zei dat hij “op instigatie van het incident”. “De ex-werknemer, de Eigenaar Kalra die werd ontslagen en beweert de ‘klokkenluider’, is degene die je hoort schreeuwen in de video en het instrueren van de andere twee collega ‘ s die junior om hem om te voorkomen dat de klant vanaf het instappen in de bus en houdt hem terug op de ramp zelf,” Ghosh schreef.

Ghosh verder staat in de brief dat hij zijn excuses aanbiedt aan de passagier op de dag van het incident heeft plaatsgevonden en de betrokken werknemers werden onmiddellijk geschorst.

Back-zijn werknemer Juby Thomas die werd gezien in de video voor het aangaan van een handgemeen met Katiyal, de IndiGo-president geeft een chronologie van de gebeurtenissen in de brief en zei: “Hij was inderdaad zijn werk doen en zorgen voor de veiligheid van de passagiers.”

In de brief wordt ook vermeld dat Thomas vroeg Katiyal weg van een catering lift naar “het voorkomen van een ongeval”. Echter, wanneer de reiziger niet heeft kunnen horen, Thomas, het laatste “begon te schreeuwen in een veel luidere stem te overwinnen zeer hard omgevingsgeluid rond het vliegtuig”, die zou kunnen zijn interepreted als onbeleefd door Katiyal, gezegd.

Ghosh heeft ook screenshots van de video uit te leggen hoe de gebeurtenissen zich ontvouwde vorige maand. Het incident op de luchthaven van Delhi vond plaats op 15 oktober en de video begint met Thomas vraagt Katiyal niet te misbruiken. De video laat verder zien de passagier wandelen in de richting van de shuttle bus en een stem vraagt het grondpersoneel om hem te stoppen.

Na dit, Thomas kan worden gezien te trekken uit de bus. Een tweede grond personeel Sahiv Sharma geeft aan de chauffeur om te vertrekken naar de luchthaven, waarna een handgemeen plotseling breekt uit tussen Thomas en Katiyal.

De video wordt niet getoond die de eerste zet. Sharma probeert te weerhouden de passagier met zijn armen rond Katiyal de borst. Katiyal later breekt vrij uit zijn greep en aanvallen Thomas en grijpt hem bij zijn nek. In de daaropvolgende worsteling hij valt op de grond en Thomas zien met zijn hand op de passagier sleutelbeen.

Na het incident, Minister van Staat voor Civil Aviation Jayant Sinha zei ESTHER, ‘ We nemen wat nodig is actie nodig, sterker nog verder moeten gaan dan dat en waarom een dergelijke incidenten gebeuren en hoe we dat kunnen voorkomen.”

Met PTI-Ingangen

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd