Draai in Ryan school moordzaak: CBI aanhoudt klasse XI student voor naar verluidt het doden van Pradyuman

0
68

Ryan Internationale School van moord: Een klasse 2 studenten werd gevonden met zijn keel doorgesneden in een school toilet op 8 September, waarna de bus van de school dirigent Ashok Kumar werd gearresteerd. (Foto bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Ryan Internationale moordzaak: Renuka Shahane veroordeelt GEWELD met dit bewegende Facebook post

  • Ryan Internationale School van moord: Haryana geval ontrafelt, CBI bedrog klasse XI student, wist dirigent

  • Pradyuman moordzaak: Baby ‘ s vader zegt dat hij werd omlijst, hadden geen bloed op de kleding

In een nieuwe twist in de Pradyuman Thakur moordzaak, het Central Bureau of Investigation (CBI) is aangehouden, een klasse XI student van Ryan Internationale School in Gurugram voor de moord van de zeven jaar oude student. Het CBI op woensdag zei de Klasse XI jongen naar verluidt de moord heeft gepleegd om de geplande examens en ouder-leraar vergadering uitgesteld. De student zal worden geproduceerd voor een jeugdrechtbank later op de dag. Het agentschap eveneens goedgekeurd de bus van de school dirigent, die eerder werd opgepakt als verdachte. De verdachte student werd opgepakt in zijn huis in Sohna op dinsdag nacht, CBI bronnen gezegd. Hij wordt momenteel verhoord, de bronnen gezegd.

“We hebben aangehouden, een Klasse 11 jongen voor de moord op Pradyuman Thakur. De verdachte voorgenomen de criminaliteit te halen examens en ouder-leraar vergadering uitgesteld. Tijdens de sonde, hij was gezien, die uit de wc rond de tijd van de criminaliteit in CCTV beelden. Dus hij is de belangrijkste verdachte,” een CBI-woordvoerder gezegd. Lees ook: Ryan Internationale School van moord: Alles wat je moet weten

Hij voegde eraan toe, “De bus dirigent Ashok had geen rol te spelen in de moord. We zijn echter nog steeds aftasten van de vernietiging van bewijsmateriaal hoek in de zaak.”
CBI bronnen zei dat de verdachte was zwak in de studies en was bang dat het in de komende tentamens hij was van plan om te mislukken. “Dat is de reden waarom hij dacht dat het doen van iets spannends te krijgen van de examens uitgesteld,” een CBI ambtenaar zei.

Zeven-jaar-oude Pradyuman Thakur werd dood aangetroffen in de toiletruimte van Gurugram is Ryan Internationale School op de ochtend van 8 September 2017. Pradyuman het lichaam werd ontdekt door een collega-school studenten op rond 8 uur met zijn keel doorgesneden en een mes in de buurt van zijn lichaam. Postmortem later bleek dat een 18×2 cm nek-aan-het-oor afgesneden was, wat gedood het kind.

Gurgaon politie had aanvankelijk gearresteerd de bus van de school dirigent in het geval van beweerde dat hij had geprobeerd om sodomise het slachtoffer en later hem gedood toen hij probeerde om een alarm. De zaak werd later overgebracht naar het CBI door de overheid.

Ondertussen, de Supreme Court op maandag gevraagd de Punjab en Haryana Hoge Hof om te beslissen binnen tien dagen is de anticiperende borgtocht pleidooien van drie Ryan Internationale Groep trustees in de zaak. Een apex rechter bankje geleid door de Chief Justice Dipak Misra geslaagd de aanwijzingen op een pleidooi verplaatst door de vader van de jongen uitdagend de verlenging van de voorlopige bescherming werd toegekend aan de drie trustees.

Ryan Internationale Groep curatoren, die zijn gevestigd in Mumbai, eerder had benaderd over de Bombay High Court als ze aangehouden arrestatie in de zaak na de school was beschuldigd van nalatigheid bij de dood van de zeven-jaar-oude jongen. De Bombay High Court had geweigerd hun doorvoer anticiperende borgtocht pleidooi maar die hen voorlopige bescherming van arrestatie voor een dag om hen in staat stellen om de aanpak van de Punjab en Haryana High Court.

Eerder in oktober, de Centrale Raad van het Secundair Onderwijs (CBSE) had verteld dat het Supreme Court dat een commissie feitenonderzoek ingesteld door het tot de conclusie gekomen dat het incident te wijten aan de “nalatigheid van de school autoriteit”.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd