Demonetisation bracht alleen maar problemen voor de gewone mens: MK Stalin

0
93

“Deze dag (8 November) heeft net een dag te worden die bracht wanhoop 125 crore mensen van het land, hoewel ze (BJP) beloofde ze zullen uitroeien zwart geld,” Stalin zei. (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Wet minister Ravi Shankar Prasad ‘s opmerking is ongevoelig, anti-arme en anti-vrouwen: Sex workers’

  • Demonetisation verjaardag: Deze minder cash concept zal veranderen natie economie op een dag, zegt Naqvi

  • Het congres merkt zwarte dag, neemt rally tegen de opmerking ban

Demonetisation alleen problemen voor de gewone mens, DMK Werkt Voorzitter M K Stalin zei op woensdag leidt de oppositie aanklacht tegen de NDA regering opmerking verbod bewegen op zijn eerste verjaardag in Madurai. Gekleed in een zwart t-shirt, Stalin leidde een goed bezochte ‘Karuppu Dinam’ (Zwarte Dag) protest van de belangrijkste oppositiepartij in de staat hier, en verhoogde leuzen tegen de Narendra Modi van de overheid voor de opmerking in de ban.

Slaande de NDA van de overheid op de uitvoering van demonetisation, waarna het vervolgens met hoge waarde munt van Rs 1000 en Rs 500 opgehouden te bestaan, waarbij hij beweerde dat het alleen eindigde het veroorzaken van “ontberingen” voor de gewone man. Na de aankondiging, de mensen in de wachtrij tot buiten de banken en Geldautomaten, met wat “dood” tijdens het wachten in de lange lijnen, in verschillende delen van het land, zei hij.

“Deze dag (8 November) heeft net een dag te worden die bracht wanhoop 125 crore mensen van het land, hoewel ze (BJP) beloofde ze zullen uitroeien zwart geld,” Stalin, ook Leider van de Oppositie in de Vergadering van de staat, gezegd. De noteban besluit was een “onverwachte” en werd aangekondigd in de nacht, zei hij in een verwijzing naar Modi ‘ breaking the news vorig jaar op 8 November.

“We hebben vrijheid in middernacht (in 1947). Maar ja, we hebben verloren onze vrijheid in de middernacht’, zei hij in een duidelijk symbolische verwijzing naar de aankondiging van Modi in de late avond. Stalin en zijn aanhangers verhoogd leuzen tegen de BJP-led NDA regering, vragen stellen of de doelstellingen van de uitvoering van noteban, met inbegrip van de uitroeiing van zwart geld werd bereikt. Senior DMK leiders, Durai Murugan en Kanimozhi, led een protest in Tiruchirappalli en Coimbatore, respectievelijk.

DMK mannen droegen zwarte hemden, terwijl vrouwen supporters, naast leiders als Kanimozhi, waren gekleed in zwarte sari gecombineerd. Het Congres-en IUML, bondgenoten van de DMK, ook opgevoerd protesten in verschillende delen van de staat als Chennai en Karur. De DMK had eerder gezegd dat het zou observeren 8 November, de eerste verjaardag van demonetisation, als ‘Zwarte Dag’ en fase demonstraties in alle district hoofdkwartier van Tamil Nadu.

Echter, het moest later aangekondigd uitstel van de protesten in acht regen getroffen districten, met inbegrip van Chennai. Achttien politieke partijen, met inbegrip van het Congres had al eerder besloten om de protesten in elke lidstaat tegen de NDA regering de beslissing over de opmerking verbod, zeggen dat het “veroorzaakt problemen voor de mensen.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App