Delhi rechtbank vrijgesproken man stalking geval, zegt voordeel van het ‘slordige’ sonde moet worden gegeven aan verdachte

0
117

De Delhi hof oordeelde in het voordeel van slordige onderzoek moet worden gegeven aan de verdachte. (Representational foto)

Gerelateerd Nieuws

  • Ramjas College incident niet voor de ‘opstand’, niet escaleren, zegt Delhi Hof

  • Delhi rechtbank vrijgesproken man in valse verkrachting geval ingediend door stap-dochter

  • Gevangenisstraf van huiduitslag chauffeur, die gedood van een vrouw in 1998, gehandhaafd

Het voordeel van een “slordige” sonde worden gegeven aan de verdachte, een Delhi hof heeft gezegd terwijl acquitting een man van de kosten van het stalken van een vrouw en het maken van bedreigende telefoontjes naar haar.

De Bihar native werd beschuldigd van het maken van misbruik in gesprekken met het meisje van zijn vriend mobiele telefoon en bedreigt haar. Metropolitan Magistrate Niti Phutela, terwijl acquitting de man, opgemerkt dat de vriend verklaring werd nooit opgenomen en de politie kon niet vaststellen van de zaak tegen de verdachte.

“Er is geen enkele verklaring van de persoon (vriend)…noch de openbaarmaking verklaring van verdachte. Vandaar dat verdachte niet kan worden verbonden met de oproepen uit het mobiele nummer die naar verluidt werd gebruikt door één persoon….Dus het voordeel van een slordige onderzoek moet worden gegeven aan de verdachte. Het openbaar ministerie heeft jammerlijk gefaald om te bewijzen dat de schuld van de verdachte,” de magistraat zei.

Met betrekking tot de overtreding van de dreiging, zei het hof de klager nooit gezegd dat de verdachte misbruik heeft gemaakt van haar of haar dreigde andere manier. “Vandaar de vervolging getuigen waren zelfs niet in staat om aan te tonen dat een taal werd gebruikt tegen de klager die binnengedrongen op haar privacy door de beller,” zei hij.

Volgens het openbaar ministerie, een klacht werd ingediend door de vrouw beweerde dat op 31 januari 2015 ze meerdere telefoontjes ontvangen van twee getallen op de oneven uren en werd bedreigd en mishandeld door de beller. Na onderzoek van de politie arresteerde de verdachte in April 2015 onder de secties 354D (stalking) en 509 (criminele intimidatie) van de IPC. De verdachte had geweigerd de beschuldigingen geuit tegen hem.

Express Onderzoek

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App