Universitetet i Birmingham for å begynne MOOCS på teknisk engelsk for ingeniørstudenter

0
60

Kurset er utviklet av the College of Engineering og naturvitenskap, og vil begynne fra 13. November i år.

Relaterte Nyheter

  • Shakespeare ‘s English: The Bard’ s bidrag til Queens språk

  • Jordiske fordeler: En touch av fransk

  • Cameron understreker kraften i Hinglish, igjen

University of Birmingham planlegger å starte en Massive Open Online Course (MOOCS) på teknisk engelskkunnskaper for ingeniørstudenter over hele India. De tre-ukers online opplæring vil bli gjennomført for gratis og vil være basert på universitetets første år moduler.

Kurset er utviklet av the College of Engineering og naturvitenskap, og vil begynne fra 13. November i år.

“Dette er en flott mulighet for studenter som første språk ikke er engelsk for å friske opp sine språkkunnskaper og få tak i nøkkelen termer og begreper knyttet til prosjektering,” sier Tim Jackson, Førstelektor i School of Engineering. Han legger til at kurset vil bli levert i engelsk, som vil hjelpe studentene til gradvis å utvikle språklige ferdigheter.

Kurset, som kalles elektroteknikk: sansing, drift og kontroll, er utviklet for å hjelpe elever som har engelsk som andrespråk. Ifølge en pressemelding fra universitetet, det vil hjelpe elevene å mestre viktige begreper og konsepter av elektroniske, elektriske og systems engineering.

Med innganger fra PTI

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd