Universiteit van Birmingham om te beginnen MOOC op technisch engels voor studenten bouwkunde

0
86

De cursus is ontwikkeld door het College of Engineering and Physical Sciences en zal beginnen op 13 November van dit jaar.

Gerelateerd Nieuws

  • Shakespeare in het engels: The Bard ‘ s bijdrage aan het Queens taal

  • Wereldse voordelen: Een vleugje frans

  • Cameron benadrukt de kracht van het Hinglish, weer

De Universiteit van Birmingham is van plan om te beginnen met een Massive Open Online Course (MOOC) op de technische kennis van het engels voor technische studenten in heel India. De drie weken durende online training zal worden uitgevoerd voor gratis en zal gebaseerd worden op de universiteit in het eerste jaar modules.

De cursus is ontwikkeld door het College of Engineering and Physical Sciences en zal beginnen op 13 November van dit jaar.

“Dit is een geweldige kans voor studenten wier moedertaal niet engels is, op te poetsen hun taal te leren en aan de slag gaan met de belangrijkste begrippen en concepten in verband met engineering”, zegt Tim Jackson, Senior Docent aan de School of Engineering. Hij voegt toe dat de cursus zal worden geleverd in het engels, die de studenten helpen om geleidelijk aan de kennis van de taal.

De cursus, genaamd elektrotechniek: sensing, aandrijven en besturen, is ontworpen als hulpmiddel bij de leerlingen voor wie engels een tweede taal. Volgens een persbericht van de universiteit, het zal u helpen de studenten master belangrijkste termen en begrippen van elektronische, elektrische en systems engineering.

Met de ingangen van PTI

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd