Stalin dringt er bij Tamil Nadu regering om de belastingen op aardolie-producten

0
60

DMK Werkt President MK Stalin. (PTI Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • DMK zal bewegen geen vertrouwen beweging als vergadering wordt bijeengeroepen: Stalin

  • Waarom is Stalin bang te brengen, in het vertrouwen in de beweging tegen TN govt: BJP leider H Raja

  • DMK dringt er bij Guv vraag CM K Palaniswami te bewijzen meerderheid

Oppositie DMK vandaag sloeg de “drukkende belastingen” op benzine en diesel en drong er bij de Tamil Nadu regering om de belastingen op deze producten om te profiteren van de gewone man. DMK Werkt President en Leider van de Oppositie in de Vergadering van de staat, M K Stalin, vroeg Minister-president K Palaniswami te nemen van een cue van Gujarat en Maharashtra in dit verband.

De twee BJP geregeerde staten hadden gisteren een verminderde Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) op benzine en diesel, waardoor ze steeds goedkoper. Ze had verricht, de wijzigingen na-Unie Minister van Financiën Arun Jaitley onlangs had geschreven aan de staten vragen ze de belastingen te verlagen. Het Centrum had onlangs bracht de accijns op benzine en diesel door Rs 2 per liter.

Stalin bracht in herinnering dat de M Karunanidhi-led DMK overheid had in het verleden verlaagde belastingen op benzine en diesel in de staat in bepaalde tarief herzieningen van de producten. “Mensen worstelen hard door de drukkende belastingen op benzine en diesel, die heeft geleid tot de prijzen van de benzine rond zweven Rs 70.96 en diesel bij Rs 60.04 (in Chennai),” zei hij.

Het was de overheid de plicht om “het verlichten van de pijn” die mensen die geconfronteerd worden, voegde hij eraan toe. “Dus, ik doe dit (AIAMDK) overheid te volgen de acties ondernomen door Gujarat en Maharashtra en de overdracht van het voordeel van mensen door het verminderen van de belastingen,” Stalin zei.

Hij zei dagelijkse herziening van de prijzen van benzine en diesel door de “centrale BJP regering dynamisch prijsbeleid heeft bewezen een enorme last, vooral voor de armen en de middenklasse delen van de bevolking.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App