S. koreaanse wetgever zegt Noord-Korea gehackt oorlog plannen

0
71

In deze Sept. 18, 2017, bestand foto beschikbaar gesteld door Zuid-Korea Ministerie van Defensie, een U.S. Air Force B-1B bommenwerper valt een bom als het vliegt over het koreaanse Schiereiland tijdens een gezamenlijke oefeningen, Zuid-Korea. Een Zuid-koreaanse wetgever zei dinsdag, Oktober. 10, 2017, dat de Noord-koreaanse hackers hebben gestolen uiterst geheime militaire documenten die zijn AMERIKAANSE-Zuid koreaanse oorlog “onthoofding strike” plannen tegen het Noorden, volgens Zuid-koreaanse media rapporten. (Zuid-Korea Ministerie van Defensie via AP, Bestand)

Top Nieuws

  • Zelf-rijdende auto ‘ s nog niet klaar, hoewel Californië road regels kan stellen trend

  • Verkiezing Nalaten: EG kondigt poll data voor Himachal Pradesh, maar niet voor Gujarat

  • VIDEO: Topless vrouw vermoord na het inslaan van het hoofd op de lamp te plaatsen na het hangen van rijdende auto

Een Zuid-koreaanse wetgever zegt de Noord-koreaanse hackers gestolen uiterst geheime militaire documenten die zijn AMERIKAANSE-Zuid koreaanse oorlog “onthoofding strike” plannen tegen het Noord-koreaanse leiderschap.

De Verenigde Staten, ondertussen speelden er nog een show van kracht bedoeld om af te schrikken eventuele Noord-koreaanse agressie door te vliegen twee B-1B supersonische bommenwerpers dinsdagavond vanaf een luchtmachtbasis in het AMERIKAANSE grondgebied van Guam naar het Zuiden voor boren met de Zuid-koreaanse jets. Deze vluchten door de krachtige vliegtuigen gebaseerd op Guam wierook het Noorden, die beweert dat ze zijn voorbereiding voor de oorlog; Pyongyang heeft bedreigd te sturen raketten naar de wateren rond Guam.

Indien bevestigd, kan de gerapporteerde hack aanval door het Noorden zou een grote klap voor Zuid-Korea in een tijd waarin de betrekkingen met de aartsrivaal Noord-Korea zijn op een laag punt. Het Zuiden heeft een steeds agressieve houding naar het Noorden strijdlust te midden van heen-en-weer bedreigingen van de oorlog tussen Noord Korea en de AMERIKAANSE President Donald Trump. Noord-Korea bezit van geheime plannen vereisen een grote revisie van hoe Zuid-Korea en diens bondgenoot van Washington zou reageren als er weer een oorlog op het koreaanse Schiereiland.

Een ongewoon agressieve benadering naar het Noorden door Trump, die heeft opgenomen retoriek zinspeelde op een AMERIKAANSE stakingen en een bedreiging voor de vernietiging van Noord-Korea ‘ s leiderschap, heeft een aantal Zuid-Koreanen bang dat de oorlog dichterbij dan ooit sinds de koreaanse Oorlog eindigde in 1953 in een wankele staakt-het-vuren, het verlaten van het koreaanse Schiereiland nog steeds technisch in staat van oorlog.

Rep. Lee Cheol-hee, een wetgever voor de regerende Democratische Partij die zetelt in de Nationale Defensie Commissie, zei verdediging bronnen vertelden hem dat de Noord-koreaanse hackers vorig jaar stal de geclassificeerd AMERIKAANSE-Zuid koreaanse oorlog plannen, met inbegrip van delen van de Operationele Plan 5015, inclusief procedures voor een onthoofding staking op de Noord-leiderschap als er een crisis uitbreekt of lijkt aanstaande.

Op 20 juni 2017 bestand foto beschikbaar gesteld door het Zuid-koreaanse Ministerie van Defensie, U.S. Air Force B-1B bommenwerpers, top, en de tweede van boven, en de Zuid-koreaanse gevechtsvliegtuigen F-15K vliegen over het koreaanse Schiereiland, Zuid-Korea. Een Zuid-koreaanse wetgever zei dinsdag, Oktober. 10, 2017, dat de Noord-koreaanse hackers hebben gestolen uiterst geheime militaire documenten die zijn AMERIKAANSE-Zuid koreaanse oorlog “onthoofding strike” plannen tegen het Noorden, volgens Zuid-koreaanse media rapporten. (Zuid-koreaanse Ministerie van Defensie via AP, Bestand)

Het Ministerie van Defensie na een onderzoek zei in Mei dat Noord-Korea waarschijnlijk achter het hacken van de Verdediging Geïntegreerde Data Center in September vorig jaar, maar had geweigerd te bevestigen media speculeren dat de onthoofding strike plan was gecompromitteerd. Defensie ambtenaren weigerden commentaar woensdag.

Lee, die het niet opgeven van zijn bronnen zei dat de plannen naar verluidt gestolen door de Noord-bewerkingen voor het volgen van de beweging van het Noorden ‘ leiderschap, het isoleren van hun schuilplaatsen, de uitvoering van de lucht aanvallen en follow-up acties voor het beveiligen en het elimineren van doelen, die zou natuurlijk zijn de Noord-koreaanse leider Kim Jong-Un.

“Er is een dringende noodzaak voor de militaire wijzigen en bijwerken van onderdelen die werden gestolen door Noord-Korea,” Lee zei.

Een pre-emptive strike tegen Pyongyang leiding zou het moeilijk zijn om te ondernemen, maar het is over het algemeen gezien als de meest realistische van de beperkte militaire opties Seoul heeft om te weigeren een nucleaire aanval van zijn concurrent.

Buiten regeringen en internationale mensenrechtenorganisaties zeggen dat Kim regels als een tiran over een grotendeels ondervoed en mishandeld bevolking terwijl u geniet van een luxe levensstijl ondersteund door een wapenprogramma bijna geavanceerd genoeg is om op rendabele wijze richten op de AMERIKAANSE vasteland met nucleaire getipt raketten. Maar Kim, de derde generatie van zijn familie die regel is officieel vereerd in het Noorden, en een suggestie van het verwijderen hem uit de macht is zeer serieus genomen in Pyongyang.

Lee zei dat 235 gigabytes van militaire documenten werden genomen, maar het leger is nog te identificeren 80 procent van de documenten die werden gecompromitteerd. Andere gestolen gegevens opgenomen noodplannen voor de Zuid-koreaanse speciale krachten en informatie op militaire installaties en elektriciteitscentrales, zei hij.

Seoul zegt Noord-Korea heeft herhaaldelijk opgevoerd cyberaanvallen op Zuid-koreaanse bedrijf en websites van de overheid. Noord-Korea routinematig ontkent verantwoordelijkheid.

Niet lang na het nieuws van de vermeende cyberaanvallen brak, twee B-1B bommenwerpers paar van Guam te voeren oefeningen met twee Zuid-koreaanse gevechtsvliegtuigen dinsdag nacht, een Zuid-koreaanse Ministerie van Defensie ambtenaar zei, het aanvragen van anonimiteit, omdat van de afdeling regels.

De AMERIKAANSE bommenwerpers gehouden gesimuleerde air-to-ground raketten opvallende oefeningen uit het schiereiland aan de oostkust voordat vliegen over het land vergezeld door de twee Zuid-koreaanse jets. Het vliegtuig uitgevoerd vergelijkbare gesimuleerde lucht-grond opvallende oefeningen uit het schiereiland aan de westkust, zei de ambtenaar.

Noord-Korea heeft nog geen reactie op de bombardementen boren of het hacken van de vorderingen.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App