RSS-werknemer aangevallen, bommen geworpen op BJP kantoor in Kerala wijk

0
61

Kerala BJP President Kummanam Rajasekharan leidt de Jana Raksha Yatra in Kannur. Bestand Foto

Gerelateerd Nieuws

  • Geen sprake van corruptie in de zoon Jay Shah bedrijf, zegt BJP chief Amit Shah

  • Voor Ashok Chavan, een verhaal van opeenvolgende poll wint

  • Anticiperen model gedragscode, Ahmedabad civic lichaam gaat Rs 530-cr-projecten in 10 minuten

Een 36-jarige RSS-activist werd gewond bij een aanval, terwijl de bommen werden geworpen in een BJP-partij office in de verschillende incidenten in Kannur district van Kerala, zei de politie woensdag.
De activist K M Suresh, een auto bestuurder, werd aangevallen door een aantal niet-geïdentificeerde personen op Thalassery op dinsdag avond en is in een kritieke toestand. Een zaak is ingeschreven tegen onbekende aanvallers en de politie zei dat ze vermoedt dat het een weerslag van de politieke rivaliteit. De politie had teruggewonnen, sommige met zwaarden, messen en ijzeren staven in de buurt van de BJP district commissie office op dinsdag.
In een ander incident, bommen werden geworpen op de BJP-partij office op Patyam rond 12.30 uur op woensdag, maar niemand is gewond geraakt en alleen een deel van het meubilair werd beschadigd. De politie zei een geval zijn geregistreerd naar aanleiding van een klacht door de BJP gebied van het comité voor ziekenhuishygiëne K Ajeesh.
De incidenten komen twee dagen na een hartal werd waargenomen bij Panur op 9 oktober door de CPI(M) om te protesteren tegen de ruwe bomaanslag op zijn werknemers die naar verluidt door RSS mannen. Zo ‘ n 14 personen, waaronder vier politie-personeel, raakten gewond bij de aanval op de zondag tijdens een processie gehouden door de CPI(M) activisten op Kaivellikal.
De BJP had geïntroduceerd, de ‘Jana Raksha Yatra’ op 3 oktober van Kannur te markeren aan de Linkerkant van de wreedheden in de staat. BJP president Amit Shah had sloeg Kerala Chief Minister Pinarayi Vijayan, inhoudende dat maximaal moorden van de BJP en RSS-werknemers hadden plaatsgevonden in het laatste huis van district van Kannur.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App