RSS ‘shorts’ opmerking: Rahul Gandhi ‘ s psyche is vreemd, zegt Gujarat CM Vijay Rupani

0
53

Rahul Gandhi had gevraagd waarom vrouwen, gekleed in korte broek zijn niet te zien in het RSS-shakhas. (Foto DOOR AICC)

Gerelateerd Nieuws

  • Anticiperen model gedragscode: Ahmedabad civic lichaam gaat Rs 530-crore projecten in 10 minuten

  • Tegen Jay Shah kan gezocht worden alleen na een prima facie bewijs: RSS

  • RSS verduidelijkt: Geen plan om vrouwen in shakhas

Targeting Congres leider Rahul Gandhi voor zijn opmerkingen over RSS, Gujarat chief minister Vijay Rupani op woensdag zei dat Rahul ‘ s “van de psyche vreemde” door zijn opvoeding.

Een dag geleden, terwijl de campagne in Gujarat, Rahul Gandhi had gevraagd waarom vrouwen, gekleed in korte broek zijn niet te zien in het RSS-shakhas. “De reacties weerspiegelt Rahul Gandhi’ s kinderlijke intelligentie. Hij leest wat iemand heeft geschreven,” zei Rupani tijdens de interactie met mediapersons in zijn woning deze ochtend. “Ten tweede, RSS is een organisatie van mannen, en dus kan ik niet begrijpen waarom hij heeft de kwestie. Rashtra Sevika Samiti is de women ‘ s wing van de RSS van die Rahul is niet op de hoogte,” voegde hij eraan toe.

Rupani voelde dat dergelijke opmerkingen afkomstig van de Congres leiders zullen profiteren van de BJP in de komende Gujarat montage verkiezingen. “In de Indiase traditie, zijn reactie is een belediging op vrouwen… Het is eigenlijk niet zijn fout. Hij heeft een vreemde opvoeding en heeft geen verbinding met de Indiase traditie. Zijn psyche is vreemd en dus heeft hij gezegd dat vrouwen dragen een korte broek. We voelen dat hij deze opmerkingen in de aanloop naar de (Gujarat)verkiezingen, die zullen profiteren van ons”, de chief minister toegevoegd.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd