Rahul Gandhi ‘ s Gujarat bezoek highlights: ‘Amit Shah alleen Gujarati zakenman die kunnen zetten Rs 50,000 in Rs 80 crore’

0
48

Rahul Gandhi stopt om mensen te ontmoeten in Palaja dorp en route Devgarh Beria in Dahod. (Express Foto)

Gerelateerd Nieuws

  • ABVP kondigt ‘Chalo Kerala’ mars tegen het politieke geweld

  • Tegen Jay Shah kan gezocht worden alleen na een prima facie bewijs: RSS

  • Het congres eist CBI-probe in Jay Shah geval

Het congres vice-president Rahul Gandhi, die zet zijn Navsarjan Yatra in de poll-gebonden Gujarat op woensdag een bijeenkomst met tribal studenten van Darbar Hall in Chhota Udaipur district op de 3e dag van zijn bezoek. Tijdens de vergadering, Gandhi wees vingers op de overheid voor het niet verstrekken van voldoende middelen voor het onderwijs in de staat en het niet verstrekken van een veilige toekomst voor de studenten. “Het congres komt naar Gujarat om te veranderen wat mis is. Wij herstellen uw ouders eren,” Gandhi zei.

Na de vergadering, Gandhi links voor Devgarh Beria, zijn volgende bestemming voor de dag, waarin hij houdt een hoek ontmoeting met het publiek. Op zijn manier, het Congres leider werd begroet door de dorpelingen, van Palaja en zoz dorpen.

Op Dag 2 van zijn bezoek, Gandhi gestart met een vernietigende aanval tegen BJP chief Amit Shah, als hij vraagtekens bij de vermeende beschuldigingen van “illegale” activiteiten van zijn zoon Jay Shah. Het aanpakken van een openbare vergadering in Vadodara, Gandhi zei: “Eerst zijn ze begonnen ‘Beti Bachao’ programma. Nu is het veranderd naar Amit Shah bete ke ko bachao (opslaan Amit Shah ‘ s zoon).” Wij krijgen van u de dekking met onze correspondent Aditi Raja krijgt u Live updates vanaf de grond.

Rahul Gandhi Gujarat bezoek highlights:

6.21 uur: Rahul klaar is met het adres. Hij zal nu op weg naar Ahmedabad te nemen van zijn vlucht naar Delhi, waardoor het sluiten van de fase twee van zijn Navsarjan Yatra.

6.20 uur: “Er is een Gujarati zakenman, die niemand kan winnen in de wereld. Het is niet Adani of Ambani. Het is Amit Shah. Vragen Gujarati in de wereld als hij kan zetten Rs 50000 in een Rs 80 crore business. Alleen Amit Shah kunnen doen.” Gandhi zei in een vernietigende aanval tegen Amit Shah over de berichten in de media over zijn zoon het bedrijf.

6.18 uur: Praten over GST en de uitvoering daarvan, Gandhi zei: ‘Wij zijn uw oppositie, maar we spreken voor India. Niet vernietigen India in een haast’

6.15 uur: het Nemen van een opgraving aan de minister-president, Gandhi toegevoegd, “Gisteren Modiji zei: ‘ik zal het afmaken van de armoede van Gujarat door 2022’. In 2025, Modi stuurt elke Gujarat burger naar de maan; in 2028, hij zal iedereen thuis op de maan. In 2030, Modiji zal de maan naar de aarde.”

6.13 uur: Lancering van een aanval tegen PM Modi over Tata Nano project, Gandhi zei: “Heeft iemand vraagt hem wat er is gebeurd in deze Rs 35,000 crore gegeven aan Tata. Het was niet zijn eigen geld.”

6.08 uur: Ashok Gehlot zegt, “Wanneer iemand vroeg Rahul Gandhi wat zijn religie is, zei hij: het is de nationale vlag. Ze hebben nooit een Ministeriële ligplaats of worden premiers, maar BJP is bang van Rahul Gandhi en Sonia Gandhi.”

6.05 uur: Gandhi het aanpakken van het publiek in Fagvel zegt dat het communiceren met mensen die langs de yatra heeft duidelijk gemaakt dat er sprake is van zichtbare antagonisme jegens BJP.

Hij voegt toe, “ik ben een Congres leider, maar vandaag ben ik de zoon van Gujarat. Ik spreek voor Gujarat. Geen kwestie hoeveel marketing de BJP verwent, ze kunnen zich niet verbergen voor de waarheid van de staat meer.”

5.56 uur: Bharatsinh Solanki, Gujarat Congres Chief neemt een potshot op Vijay Rupani. Solanki in zijn toespraak zegt, “Vijay Rupani is een rubber stempel Chief Minister. Doet hij alleen zo veel als Amit Shah vraagt hem te doen van Delhi. Nu, Amit Shah zelf wil de Chief Minister van Gujarat. Maar ze zullen niet eens 50 zitplaatsen in de komende peilingen.”

Lees | RSS ‘shorts’ opmerking: Rahul Gandhi ‘ s psyche is vreemd, zegt Gujarat CM Vijay Rupani

5.44 uur: Rahul Gandhi bereikt zijn laatste stop voor de dag. Het Congres leider zal binnenkort worden gericht op een openbare bijeenkomst in Fagvel.

5.20 uur: Rahul Gandhi bereikt Bhathiji Maharaj tempel in Fagvel voor gebeden

4.46 uur: net Als de vorige vergaderingen met de handelaars, de Gandhi ‘ s discussie met kleine ondernemers in dhabha ook rond GST en de uitvoering ervan.

4.25 uur: Congres VP houdt een Vishwakarma samvad met dagloon arbeiders in de Dhabha. Media is niet toegestaan binnen.

4.22 uur: Gandhi is gestopt op een Dabha op de weg naar Fagvel sabha

4.00 uur: Een man breekt security protocol om een foto te Rahul aan de deur van de bus in Godhra. De menigte is nog steeds de volgende bus. SPG heeft getrokken uit de toetsen van een paar fietsen, die weigerde om weg te gaan uit de bus

3.59 uur: Onder de menigte in Godhra zijn leden van Patidar Anamat Andolan Samiti (PAAS) met blauw rode vlaggen

3.55 uur: Vier jeeps van de politie zijn omgeven de bus te sturen die door de menigte.

Rahul Gandhi heeft een Sabha te pakken in Fagvel, Kheda voordat u naar Ahmedabad aan boord van de vlucht naar Delhi (Express Foto door Bhupendra Rana)

3.50 uur: Enorme menigte mensen verzameld in de buurt van de bus. Gandhi gaat naar de deur om hen te pacificeren en hen te waarschuwen die onder de wielen.

3.45 uur:

3.24 uur: Notering uit de regelingen UPA, Gandhi zegt, Congres bracht de aankoop van grond wet, veiligheid van de voedselketen bill, MNREGA voor mensen.

3.22 uur: Congres V-P is momenteel aan een bijeenkomst in Morva Hadaf montage achterban in Panchmahals Wijk. Morva Hadaf, een cruciale zetel in de peilingen, was een van de 15 van 27 Tribal zitplaatsen dat het Congres won in 2012 de Montage polls. Echter, in de daaropvolgende bypolls de partij verloor de achterban.

3.11 uur: Tijdens de openbare vergadering van Sant Weg, in een aanval tegen PM Modi, Gandhi zei: “Modiji lied zo veel te stammen en de armen, dat ‘Vikas” een waanzinnige.”

3.03 uur: Rahul Gandhi stopt bij Sant Weg om een openbare vergadering. Hij had ook deelgenomen aan een bhajan programma op Kabir Mandir een tijdje geleden.

Rahul Gandhi het bijwonen van een bhajan programma op Kabir Mandir (Express foto door Aditi Raja)

2:27 pm: Rahul Gandhi ‘s konvooi is nu op weg naar Kabir Mandir in Sant’ Weg, op weg naar Godhra.

2:25 pm: Rahul Gandhi zette zijn aanval op PM Modi en Amit Shah aan Adivasi Adhikar vergadering in Limkheda, Dahod wijk. Spreken voor publiek, het Congres leider vroeg: “zie je Nano niet meer? Het congres gaf Rs 35000 crore land voor MNREGA in Gujarat. Ze bracht het op Nano plant.” Hij voegde eraan toe: “Kun je je voorstellen hoe veel mensen zou hebben gekregen van de werkgelegenheid met Rs 35000 Cr MNREGA subsidie?” Het Congres leider verder herhaalde “Chowkidaar chup kyun hai” gijp in PM Modui en aangevallen Amit Shah over zoon Jay ‘ s bedrijf.

1.50 uur: Rahul Gandhi ‘ s Navsarjan Yatra is nu op weg naar Limkheda in Dahod Wijk, waar het Congres vice-voorzitter zal in een openbare vergadering over tribale rechten.

1:25 pm: Weer spreken over “vikas” Gandhi zei: “Wij brengen Vikas terug van de pagalkhana waar Modiji heeft hem gezonden heeft.”

1:20 pm: Rahul Gandhi zei dat mensen zich bewust geworden over het getrouw beeld van de PM Modi. “Mensen hebben gezien door het beeld dat ze gemaakt voor Modiji; een nieuwe regering komt naar Gujarat.” Hij voegde eraan toe: “Uw nieuwe govt zal niet worden van de PM ki Man ki Baat; het zal een govt van uw Man ki Baat.”

1:17 pm: “de Brandstof prijzen in India zijn het verhogen wanneer global brandstof prijzen vallen; hij noemt dit Vikas,” Rahul Gandhi klaagde de stijgende prijzen. Spreken in het openbaar, Gandhi gevraagd: “ik heb een lijst van beloften Modiji gemaakt om Adivasis. Gaf hij 5 lakh banen? Huizen? Geïrrigeerde boerderijen? NEE.” HIJ voegde eraan toe: “Er is een onderstroom in Gujarat; de BJP is op een wankele grond.”

1:15 pm: Hij verder gericht zijn toespraak op de voortdurende controverse tegen Amit Shah ‘ s zoon Jay Shah. “Ik begrijp nog steeds niet waarom een winstgevende, schijnt bedrijf van Jay Shah werd gesloten plotseling voor demonetisation,” Gandhi zei. Hij voegde eraan toe: “Modiji & Amit Shah acche din kwam in 2014; nu Congress zal brengen acche din in Gujarat.”

1:12 pm: Spreken op demonetisation, Rahul Gandhi zei dat UUR Modi moeten hebben gesproken over het verplaatsen met de boeren en winkeliers voor de uitvoering. “Had Modiji gesproken met boeren, winkeliers, MNREGA werknemers, zou hebben bekend dat geld is nodig,” Gandhi zei. Hij beschuldigde dat UUR Modi hielp mensen met zwart geld te converteren naar wit. “Modiji gemaakt common mensen staan in de bank wachtrijen; hij hielp diegenen die had echt zwart geld om te zetten naar wit.”

1:10 pm: Spreken over het onderwerp van de werkloosheid, Gandhi saidm “Wat is het punt van het hebben van universiteiten als de jongeren hebben geen werk?” Hij voegde eraan toe: “Ze nemen het geld van u voor het onderwijs; geef het industriëlen, die leven in luxe huizen.”

1:05 pm: Rahul Gandhi begint zijn adres in Devgarh Beria. Spreken in het openbaar, Gandhi zei: “Wat is er gebeurd met Vikas in Gujarat? Ik hoorde Vikas heeft gek geworden?” Hij heeft verder toegevoegd: Amit Shah, Modiji hebben zich Vikas gek. Vertel me, heb Modiji geven u Narmada water? Modi nam uw land voor Narmada, maar gaf het water aan de top 10 van de industriëlen.”

1:00 pm: BJP ziet neer op vrouwen, gelooft in onaantastbaarheid: Congres leider Bharatsinh Solanki in Devgarh Beria. Het beschrijven van de BJP ‘ s “Gaurav Yatra” als “Antim Yatra”, Solanki zei: “BJP’ s Gaurav Yatra is hun Antim Yatra. De BJP is versteend door Rahulji bezoek.”

12:45 uur: Rahul Gandhi bereikt Devgarh Beria tot een tribale welkom door partijleider Bharat Vakhal. Het Congres leider een openbare vergadering over de werkloosheid kort.

Rahul Gandhi bereikt Devgarh Beria om een openbare vergadering over de werkloosheid.
Rahul Gandhi krijgt een tribal welkom in Devgarh Beria door partijleider Bharat Vakhal

12:20 uur: Congres vice-president Rahul Gandhi heeft gelanceerd vernietigende aanvallen tegen de Modi van de overheid over verschillende onderwerpen, variërend van economie tot Doklam, governance aan de landbouwers problemen en “Modi model” te GST – in de laatste maand. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van Gandhi ‘ s-offertes.

12:10 pm: te Midden van de politieke campagne gelanceerd door het Congres in Gujarat, Aam Aadmi Partij (AAP) leider Kanu Kalsariya voldaan met het Congres vice-president Rahul Gandhi, in een poging om te zoeken hi steun voor zijn onafhankelijke kandidatuur van Mahuva achterban van Bhavnagar in Saurashtra. Het spreken met De Indian Express, Kalsariya zei: “Ja, ik ontmoette Rahul Gandhi gisteren in zijn auto voor ongeveer een half uur. Ik heb gezocht naar het Congres en ondersteuning in de zin van niet fielding hun kandidaat voor Mahuva achterban van waar ik ben van plan om voor de wedstrijd de verkiezing. En op zijn beurt, ik heb hem verzekerd dat zal ik niet betwisten van de verkiezing onder de vlag van de AAP, maar als een onafhankelijke kandidaat.” Lees Meer

11:50 am: Rahul Gandhi werd begroet door de dorpelingen van zoz dorp in Chhota Udepur op zijn weg naar Devgarh Beria. Zie de beelden hieronder:

Express Foto.
Express Foto.

11:40 am: Rahul Gandhi, in interactie met de lokale media in Chhota Udaipur district:

11:30 uur: Rahul Gandhi, in een interactieve sessie met studenten van universties in Vadodara, op dinsdag questione RSS voor niet met inbegrip van vrouwen in hun shakhas en beweerde dat “tot de vrouwen zwijgen, ze zijn goed”. Op gevraagd over gratis onderwijs voor meisjes in Gujarat wordt stopgezet, Gandhi zei: “Als je de statistieken onderwijs voor meisjes, Gujarat is niet voorzien in de top 10. Dit is omdat Modi ‘ s woorden zijn hol. Het is het Congres van de natuur te versterken, vrouwen en wij doen het in de sector van het meisje in het onderwijs.” Lees Meer

11:17 am: Rahul Gandhi opgerakeld de controverses rond Amit Shah ‘ s zoon Jay Shah op de tweede dag van zijn Gujarat bezoek. Het aanpakken van een menigte in Karjan, Gandhi zei: “In 2001, toen Modiji nam de chief minister van Gujarat, de stand van de uitstaande bedrag van de lening werd Rs 6,000 crores. Vandaag de dag is het Rs 2 lakh crore. De vraag is, die profiteerden van deze lening? …Slechts één van de acht bedrijven zijn erin geslaagd… weet je van wie het bedrijf is gelukt? Amit Shah ‘ s zoon.” Lees Meer

11:15 am: Na interactie met tribal studenten in Chhota Udaipur wijk, Rahul Gandhi gaat naar Devgarh Beria in Dahod wijk. Hij zal ingaan op een hoek van de vergadering van de werkloosheid hier.

10:55 am: Rahul Gandhi tribale studenten: “het Congres komt naar Gujarat om te veranderen wat mis is. Wij herstellen uw ouders eren.”

10:52 am: Rahul Gandhi, de interactie met tribal studenten in Chhota Udaipur district van Gujarat, zei dat dat de hogescholen in de staat zijn overgenomen door de industriëlen. “Je zegt dat je geen toekomst hebt in Gujarat; ze zijn dieven van uw geld naar veilige toekomst op de 10 mensen. Alle scholen zijn overgedragen aan industriëlen; als u wilt dat het Onderwijs, geef ze geld,” Gandhi zei. “Dit is de realiteit van Gujarat; dit gebeurt voor 22 jaar. Beledigen ze je hard werkende ouders,” voegde hij eraan toe.

10:47 am: Rahul Gandhi vraagt tribal studenten: “In Australië, een campagne gaande tegen Adani; Maar niet in Gujarat. Heb je vragen waarom?”

10:42 am: Rahul Gandhi, in een interactie met tribal studenten in Chhota Udaipur vroeg: “Jullie zijn allen het nastreven van een hogere opleiding. Denk je dat je werk te hebben? Bent u hoopvol van het krijgen van de werkgelegenheid en het scheppen van veiligheid in Gujarat?” Studenten aanwezig zijn in de interactie negatief antwoord gegeven. “Als een govt is het geven van onderwijs aan alle, maar niet in staat tot het plegen van banen, geen gebruik van geld te besteden aan onderwijs,” Gandhi zei.

Rahul Gandhi communiceert met de kinderen van de Adivasis in Chhota Udaipur, over onderwijs en gebrek aan kansen. (Twitter/INC Congres)

10:38 am: In een interactie met Rahul Gandhi, tribal studenten gevraagd: “We hebben geen colleges voor hoger onderwijs in Chhota Udepur; we hebben geen bussen naar onze dorpen.” In zijn reactie, Gandhi zei: “Heb je niet vragen Modiji tijdens een dergelijke interactie waarom zijn er geen colleges, bussen in de dorpen?”

10:35 am: Rahul Gandhi kritiek Gujarat ‘ s model van de ontwikkeling tijdens zijn interactie met tribal studenten. “Gujarat govt marketing is zeer verschillend van de realiteit. Ze hebben geschilderd een perfecte foto te maken van deze staat,” Gandhi zei. Studenten klaagden dat politici hen te ontmoeten en het maken van beloftes tijdens de verkiezingen, maar gaan ze weg. “Wat gaan we doen na je gaan”? In zijn reactie, Gandhi zei: “ik ben hier om te luisteren naar uw Man Ki Baat, niet om u te geven, een speech.”

Rahul Gandhi communiceert met de kinderen van de Adivasis in Chhota Udaipur, over onderwijs en gebrek aan kansen. (Twitter/INC Congres)

10:30 am: Rahul Gandhi tribale studenten: “Stammen weten zo veel over de omgeving. Ze hebben zo veel om het land te geven.” Hij voegde eraan toe: “Adivasis zijn integraal onderdeel van de Indiase cultuur. Het land kan zich niet ontwikkelen zonder hen.”

10:26 am: Wanneer de leerlingen gevraagd Rahul Gandhi waarom is er geen elektriciteit in de dorpen, Gandhi zei: “U moet vragen de Minister-president, Minister-president.”

Rahul Gandhi communiceert met de kinderen van de Adivasis in Chhota Udaipur, over onderwijs en gebrek aan kansen. (Twitter/INC Congres)

10:25 am: In een interactie met Rahul Gandhi, tribal studenten klaagden over het gebrek aan leerkrachten en infrastructuur in govt scholen. Ze zei verder dat studenten worden gedwongen bij te wonen staat govt programma ‘ s in Gujarat en hun bussen worden omgeleid naar de gebeurtenissen. In zijn reactie, het Congres-leider zei dat zijn partij zal juist het Onderwijs. Hij zei verder dat de overheid de regering heeft niet genoeg geld voor onderwijs.

10:20 am: Rahul Gandhi begint Dag 3 van Navsarjan Gujarat Yatra in Chhota Udepur met een interactie met tribal studenten.

9:45 am Rahul Gandhi ‘ s travel programma in Gujarat op 11 oktober 2017: Congres vice-president samen met tribal studenten van Darbar Hall in Chhota Udaipur wijk aan rond 10 uur. Later zal hij houd een hoek bijeenkomst in Devgarh Beria in Dahod wijk rond 11:45 uur. Hij zal bewegen tot het houden van een hoek vergadering Limkheda in Dahod wijk rond 12:45 uur. Vervolgens Gandhi zal gaan voor een Darshan op Kabir Mandir op Saliya in Dahod wijk. Later zal hij houd een hoek van de vergadering van Sant Road High School Grond in Panchmahal wijk. Hij zal ook interactie met geschoolde werknemers op Harpreet Dhaba in Tuwa Dorp in Panchamahal wijk. Later zal hij gaan voor een darshan op Bhathiji Maharaj Tempel in Fagwel in Kheda wijk. Rond 5:30 uur in de avond, Gandhi houdt een openbare vergadering op Fagwel Panchayat Grond in Kheda wijk.

9:30 uur: Rahul Gandhi zal reizen van Chhota Udaipur wijk te Kheda wijk op Dag 3 van zijn bezoek aan Gujarat.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd