Odisha techie knivhuggen till döds över road rage: Polisen

0
62

De anklagade var fångad baserat på videomaterial från en CCTV-kamera på en mobiltelefon tower. (Representativ Bild)

Översta News

  • SC skjuter utfrågning i Rohingya-Muslimer fråga till November 21, säger att staten har en stor roll att spela

  • Som många, Saif Ali Khan är också förvirrad om Taimur Ali Khan ser mer Kapoor eller Pataudi. Titta på video

  • Pakistan vs Sri Lanka-1st ODI-Live Streaming: PAK vs SL ODI-live-TV-täckning, när och var att titta vs Pakistan Sri Lanka-1st ODI-match

En historia sheeter har gripits i samband med avlivning av en programvara ingenjör från Odisha som polisen i dag, sade nedfall av road rage. Polisen säger Karthik (24) kastade stenar och vispad sig en kniv när man gick ett team för att arrestera honom igår, och tvingar dem att öppna eld på honom. Han var skadad i benet medan hans associera lyckades fly.

Fallet avser road rage, biträdande kommissionär för polissamarbete (South East Division) M B Boralingaiah sagt. Han sade offret Pranay Mishra är scooter hade drabbats Karthik och hans kompanjon Arun motorcykel och duon hade krävt Rs 500 för skador.

Som Mishra vägrade att betala, de jagas och fångas upp honom innan han högg honom till döds, Boralingaiah sagt. Polisen sade Misra var på väg på sin skoter för att träffa sin flickvän i de tidiga timmarna på måndag när händelsen ägde rum.

De anklagade var fångad baserat på videomaterial från en CCTV-kamera på en mobiltelefon tower, sade de.

När polisen gick att gripa duon går nära Huskur gate, Karthik och Arun var på en motorcykel. De körde mot Chitnamangala och påstås ha attackerat polisen genom att kasta stenar. Polisen sköt på Karthik när han vispade in en kniv för att skada honom i benet, som polisen sa.

Polisen grep honom medan Arun lyckades fly. En sökning på till nab honom, polisen och sa, ett fall av mord och rån har registrerats mot duon.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App