Marine bevrijdt van plichten top functionarissen van vernielde ONS oorlogsschip

0
54

BESTAND FOTO: Personeel werkt op de Marine van de VS geleide-raket destroyer USS John S. McCain na een botsing in Singapore water, 21 augustus 2017. REUTERS/Ahmad Masood/Foto Bestand

Top Nieuws

  • Zelf-rijdende auto ‘ s nog niet klaar, hoewel Californië road regels kan stellen trend

  • Verkiezing Nalaten: EG kondigt poll data voor Himachal Pradesh, maar niet voor Gujarat

  • VIDEO: Topless vrouw vermoord na het inslaan van het hoofd op de lamp te plaatsen na het hangen van rijdende auto

De commandant en de directeur van de USS John ‘ S McCain werden ontheven van hun taken woensdag door het verlies van vertrouwen na het oorlogsschip en een olietanker botste in de buurt van Singapore in augustus. De oorzaak van de Aug. 21 aanrijding is nog in onderzoek, maar de US Navy omschreven als het voorkomen. De Marine verklaring zei Cmdr. Alfredo J. Sanchez en het schip executive officer, Cmdr. Jessie L. Sanchez, waren toegewezen.

De crash gedood 10 AMERIKAANSE bemanningsleden gewond en vijf meer. Het was een van een aantal ongevallen in de regio geleid tot bezorgdheid over de veiligheid en de operationele effectiviteit van AMERIKAANSE marineschepen. Sommige Navy ambtenaren hebben aangehaald stammen van frequente uitgebreide implementaties, uitgesteld onderhoud en bijna een decennium van budgettaire beperkingen en vermindering van de middelen wordt besteed aan de opleiding als factoren. Maar de Marine verklaring zei het ook was “duidelijk de botsing te voorkomen, de bevelvoerende officier uitgeoefend slecht beoordelingsvermogen en het executive officer uitgeoefend slechte leiding van het schip van de training.”

De Marine ontslagen, de toenmalige commandant van de japanse 7e Vloot, Vice-Adm. Joseph Aucoin, kort na de McCain ‘ s crash. Het volgde de botsing van de USS Fitzgerald en een container schip in de wateren voor de kust van Japan in juni, die gedood zeven zeilers. In januari, de USS Antietam liep aan de grond in de buurt van Yokosuka basis in Japan, en in Mei de USS Lake Champlain had een kleine aanvaring met een Zuid-koreaanse vissersboot.

McCain Cmdr. A. Sanchez, werd toegewezen aan het hoofdkwartier van de Marine Strijdkrachten in Japan en Cmdr. J. Sanchez is toegewezen aan de scheepsreparatie-inrichting in Yokosuka, thuishaven van de 7e Vloot van de Marine zei. Het zei Cmdr. Ed Angelinas, voormalig commandant van de USS McCampbell, benoemd tot waarnemend commandant van de McCain. Lt. Cmdr. Ray Bal, chief engineer van de USS Antietam, handelt executive officer.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App