HTET 2017 til å bli holdt på desember 23 og 24

0
184

Styret har også revidert eksamen ordningen

Relaterte Nyheter

  • Maharashtra TET resultater 2017 erklært, sjekk resultatene på internett på mahatet.i

  • MTET resultat 2017 kunngjøres på mbse.edu.i, vet hvordan du laster ned

  • WBTET 2017: Varsling utgitt til 30.000 ledige stillinger, vet valgbarhet, pensum og søknadsprosessen

Haryana Skole Styret, Bhiwani vil gjennomføre Haryana Lærere Kvalifisert Test (HTET) 2017 på desember 23 og 24 i ulike distrikter over hele staten. Styret vil starte online søknadsskjema i den første uken av November. Det offisielle varselet vil bli utgitt snart til bseh.org.i.

Fra dette året, og Styret har gjort Aadhaar kortet obligatorisk for HTET søkere. Derfor alle kvalifiserte kandidater behov for å endre detaljer om deres Aadhaar-kort i henhold til opplysninger nevnt i School Leaving Certificate, Sekundær eller Senior Secondary for å unngå eventuelle problemer mens du sender inn søknadsskjema for HTET i Styret.

Styreleder Jagbir Singh sa programmet former for slike kandidater med originale dokumenter som ikke samsvarer med Aadhaar kortene vil bli behandlet som ufullstendig og vil bli slettet. Styret har også revidert eksamen ordningen og kurs av HTET for sitt nivå-I (primær-lærer) og nivå i-III (postgraduate lærer).

Lærerne Kvalifisert Test er holdt av Haryana regjeringen for å teste gyldigheten av kandidater som ønsker å arbeide som PRT, TGT og PGT i ulike statlige høgskoler.

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd