Fadnavis tegn opp som `beslutning maker ” på begjæring nettstedet

0
57

“For noen begjæring som kommer på Change.org som er relatert til Staten Maharashtra i india, vi vil alltid være på siden av folk. Vi skal være proaktive og ta beslutninger så tidlig som mulig,” uttalelsen sitert Fadnavis som sier. (Filen)

Relaterte Nyheter

  • Hva er Maharashtra nye sosiale boikott lov? Grunnen til at det ble tatt, hva vil det gjøre?

Maharashtra Chief Minister Devendra Fadnavis har registrert seg som en “beslutning maker” på en global sosial endring technology-plattformen, noe som gir ham en mulighet til å engasjere seg direkte med borger problemstillinger og kampanjer.

Fadnavis lansert sin offisielle beslutning maker profil på Change.org i går i nærvær av ledere av begjæringen nettstedet og sosial aktivist.

På anledningen, Fadnavis mottatt en begjæring fra byen bosatt Subarna Ghosh, som har startet en kampanje, spør Maharashtra regjeringen å se nærmere på høy forekomst av C-delen (kirurgisk) leveranser i staten.

En beslutningstaker (DM) – funksjonen på Change.org gjør en leder til å svare offentlig på innbyggerne i saker av offentlig interesse.

Denne funksjonen blir brukt av ledere over hele verden for å demonstrere åpenhet og bygge tillit ved å engasjere seg direkte med innbyggerne på nettstedet, sa Preethi Herman, Direktør for Change.org India.

Fadnavis har nå sluttet seg til en global league av folkevalgte representanter som bruker Change.org å engasjere seg med borgere og deres kampanjer, sa Herman.

Statsminister i Australia Malcolm Turnbull, fransk President Emmanuel Macron, ordførere noen av verdens største byer, som blant annet London, har vært å bruke Change.org for å forstå og engasjere seg på borger problemer, sa hun.

I India, Union Minister for Kvinner og Barns Utvikling Maneka Gandhi er en beslutningstaker på Change.org. Fadnavis har blitt den første chief minister i landet til å bli med plattformen, sa hun.

“Folk i Maharashtra er stadig å oppdra sine bekymringer gjennom underskriftskampanjer på Change.org. Gjennom chief minister ‘ s beslutning maker side, og vi håper å tilrettelegge for en offisiell og effektiv dialog mellom ham og folket i Maharashtra i spørsmål som angår dem,” lagt til Herman.

Change.org’s DM-funksjonen gir lederne et verktøy til å åpent diskutere problemstillinger knyttet til borgere og løse sine problemer. Mennesker kommuniserer bekymringer til ledere via e-post, online-feedback former, telefonsamtaler og sosiale medier, sa en uttalelse fra teknologi-plattformen.

“Vi har alltid vært proaktive og responsiv fordi vi mener, som regjeringen, må vi ikke bare være ansvarlig, men også responsiv.

“For noen begjæring som kommer på Change.org som er relatert til Staten Maharashtra i india, vi vil alltid være på siden av folk. Vi skal være proaktive og ta beslutninger så tidlig som mulig,” uttalelsen sitert Fadnavis som sier.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App