Fadnavis borden als `decision maker’ op de petitie website

0
52

“Voor een petitie die op Change.org dat is in verband met de Overheid van Maharashtra, we zullen altijd aan de kant van de mensen. We zijn proactief en nemen beslissingen zo vroeg mogelijk,” de staat genoteerd Fadnavis zo te zeggen. (Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Wat is Maharashtra ‘ s nieuwe sociale boycot wet? Waarom het gebracht was, wat zal het dan doen?

Maharashtra Chief Minister Devendra Fadnavis heeft aangemeld als een `decision maker’ op een globale sociale verandering technologie platform, geven hem een kans om deel te nemen rechtstreeks met de burger problemen en campagnes.

Fadnavis lanceerde zijn officiële beslissing maker profiel op Change.org gisteren in aanwezigheid van bestuurders van de petitie website en sociale activisten.

Op de gelegenheid, Fadnavis ontvangen een petitie van de stad resident Subarna Ghosh, die is gestart met een campagne, waarin de overheid van Maharashtra om te kijken naar de hoge tarieven van het C-deel (chirurgische) leveringen in de staat.

Een beslisser (DM) op Change.org laat een leider om in het openbaar te reageren op de burgers over zaken die van openbaar belang.

Deze functie wordt gebruikt door de leiders over de hele wereld te tonen transparantie en vertrouwen op te bouwen door zich rechtstreeks met de burgers op de website, zei Preethi Herman, Directeur-generaal van Change.org India.

Fadnavis heeft zich nu aangesloten bij een wereldwijde competitie van gekozen vertegenwoordigers die gebruik Change.org om te gaan met burgers en hun campagnes, Herman zei.

Minister-president van Australië Malcolm Turnbull, de franse President Emmanuel Macron, enkele burgemeesters van de grootste steden ter wereld, waaronder Londen, zijn met behulp van Change.org om te begrijpen en het betrekken van de burger problemen, zei ze.

In India, Minister voor Vrouwen en de Ontwikkeling van het Kind Maneka Gandhi is een beslisser op Change.org. Fadnavis is uitgegroeid tot de eerste minister-president in het land te word lid van het platform, zei ze.

“De mensen van Maharashtra steeds meer het verhogen van hun bezwaren door middel van petities op Change.org. Door de chief minister besluit maker van de pagina, die we hopen te vergemakkelijken, een officiële en een effectieve dialoog tussen hem en de mensen van Maharashtra over kwesties die hen aangaan”, aldus Herman.

Change.org’s DM functie geeft managers een instrument om openlijk te discussiëren over onderwerpen in verband met de burgers en hun problemen op te lossen. Mensen communiceren betreft aan de leiders via e-mail, online-feedback-formulieren, telefoontjes en sociale media, aldus een verklaring, afgegeven door de technologie platform.

“We hebben altijd al een proactieve en responsieve omdat we geloven, als overheid, moeten we niet alleen verantwoordelijk, maar ook reageren.

“Voor een petitie die op Change.org dat is in verband met de Overheid van Maharashtra, we zullen altijd aan de kant van de mensen. We zijn proactief en nemen beslissingen zo vroeg mogelijk,” de staat genoteerd Fadnavis zo te zeggen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App