RSS ‘shorts’ opmerking: Anandiben Patel vraagt Rahul Gandhi zich te verontschuldigen

0
53

“Hij weet niet dat er ook vrouwen werken in de RSS – … Dat is de reden waarom ik heb gezegd dat Rahul Gandhi terug te trekken en zijn woorden en mijn verontschuldigingen aanbieden aan de drie crore vrouwen van Gujarat,” Anandiben Patel zei.

Gerelateerd Nieuws

  • BMC bypoll winnen goedkeuring van Narendra Modi ‘ s ontwikkeling op de politieke agenda, zegt Mumbai BJP chief

  • Maharashtra: BJP wint alle vier de civic lichaam bypolls

  • Tegen Jay Shah kan gezocht worden alleen na een prima facie bewijs: RSS

Het raken op het Congres vice president Rahul Gandhi ‘ s opmerking over ‘BJP is discriminatie tegen vrouwen’, de voormalige chief minister Anandiben Patel op dinsdag eisten excuses van het Congres leider, zeggende dat hij de vrouwen had beledigd met zijn opmerkingen.

“Vandaag is hij (Rahul Gandhi) zei onwaardig (ashobhaniya) woorden voor je dat het gehoor wat ons hoofd gebogen van schaamte. Deze persoon heeft gezegd dat in de RSS-shakha ‘ s en RSS-vergaderingen vrouwen geen korte broek aan en er zijn geen vrouwen. Ik wil hem vragen, dat zal ik u vragen en te beslissen wat ik moet dragen. Wat opvoeding is dit, dat hij heeft gebruikt sharamjanak (beschamende) woorden in het openbaar,” Patel zei bij de eerste steen van de drainage pijpleiding project in Ahmedabad.

“Hij weet niet dat er ook vrouwen werken in de RSS – … Dat is de reden waarom ik heb gezegd dat Rahul Gandhi terug te trekken en zijn woorden en mijn verontschuldigingen aanbieden aan de drie crore vrouwen van Gujarat,” zei ze. De verdediging van Rahul, Congres leider Shaktisinh Gohil zei: “Rahul was aan het praten over vrouwen emancipatie, gelijke rechten. Je moet het zien om het gehele instructie die hij gemaakt heeft. RSS heeft geen vrouwen in zijn lichaam. Zie je vrouwen rond RSS-leiders, die zwerven rond in een korte broek?” Raken op Anandiben Patel, Gohil zei: “De BJP heeft geen recht om te praten over vrouwen empowerment als het herbergt anti-vrouwen-mentaliteit.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App