Kerala: Wapens gevonden in de buurt van BJP ‘ s Kannur office

0
57

BJP vermoed vals spel op de deel van de CPI (M). (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • RSS-werknemer moord: Één persoon in hechtenis genomen

  • Benzine bom gegooid op BJP kantoor in Thiruvananthapuram, partij oproepen tot staking van morgen

  • Scheuren in Kerala BJP over lobby ‘ s, poll kandidaten en attitudes

Politie op dinsdag herstelde de wapens van een perceel grenzend aan de BJP de district commissie office in Kannur. Het perceel is eigendom van een tempel vertrouwen. De politie zei drie zwaarden en vijf ijzeren staven werden gevonden door het personeel van de gemeentelijke corporation, die hadden duidelijk een weg in de buurt van het perceel van de struiken. De politie bomb squad onderzocht de compound, maar kon het niet vinden geen explosieven. Een zaak werd geregistreerd in verband met het herstel van wapens, zei de politie.

BJP president van het district P Sathyaprakash zei de partij vermoed vals spel op de deel van de CPI (M). “Het is verrassend dat de gemeentelijke arbeiders kwamen voor het reinigen van de weg in de buurt van de BJP office en spontaan gevonden wapens in de nabijgelegen land. CPI (M) is van plan te ontketenen geweld in de wijk en de schuld geven aan BJP, die is nu bezig met de Janraksha Yatra tegen de Communistische geweld,” zei hij.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App