JAB beslist meer dan 4.000 studenten in aanmerking komen voor JEE Geavanceerde 2018

0
62

JEE Geavanceerde 2018 zal worden gehouden op 20 Mei

Gerelateerd Nieuws

  • Deze 15-jarige scheuren IIT JEE Geavanceerde 2017, wil het uitvoeren van een start-up te maken in de robotica

  • JoSAA 2017 eerste toewijzing resultaat verklaard, controleren op josaa.nic.in

  • JoSAA 2017: Begeleiding begint, weet geregistreerd en vul keuze

Er is een reden voor engineering kandidaten om zich te verheugen als in de Gezamenlijke Engineering Onderzoek (JEE) Geavanceerde 2018 nog 4.000 studenten in aanmerking te komen zitten. De Gezamenlijke Toelating van Bestuur (JAB) heeft onlangs een besluit houdende verhoging van het aantal in aanmerking komende kandidaten van 2.20 lakh naar 2,24 lakh voor JEE 2018. Het aantal zetels en andere details met betrekking tot het examen zal worden vrijgegeven later.

Het Indian Institute of Technology – Kanpur zal het gedrag van de Gezamenlijke Engineering Onderzoek (JEE) Geavanceerde 2017 op 20 Mei. In een mededeling geplaatst op de officiële website van JEE Advanced – jeeadv.ac.in, er staat geschreven dat “de kandidaten moeten onder de top 2,24,000 (met inbegrip van alle categorieën) door het scoren van de positieve tekens op Papier 1 van JEE (Hoofd) 2018.”

De 23 IITs in het hele land hebben over 10,998 zitplaatsen. Volgens rapporten, dat dit jaar het aantal van de niet opgevraagde zitplaatsen is uitgegroeid tot 121 zelfs na zeven rondes van counseling. IIT JEE Geavanceerde 2017: Sarvesh Mehtani op de eerste plaats komt in het land, klik hier

In tegenstelling tot vorig jaar, de gehele JEE Geavanceerde 2018 zal worden uitgevoerd in volledig computer-based test-modus. Het onderzoek bestaat uit twee papers in artikel 1 en artikel 2, elk van drie uur duurt.

De JEE is de toegangspoort tot alle IITs, NITs, IIITs en ISM Dhanbad. Kandidaten op zoek naar opnames in verschillende technische opleidingen hebben voor het eerst verschijnen voor JEE Belangrijkste (uitgevoerd door CBSE). Degenen die het te kraken krijgt een kans om te zitten voor JEE Geavanceerd.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd