Het citeren van Maharashtra landelijke peilingen, BJP zegt populariteit intact

0
80

Unie HRD Minister Prakash Javadekar

Gerelateerd Nieuws

  • Betalen wandeling voor 7.51 lakh centrale en provinciale universiteiten docenten, Govt breidt 7e Betalen Commissie voordelen

  • Geen plan te laten vallen ‘Hindoe’ en ‘Moslim’ van varsity namen: Prakash Javadekar

  • ‘Hindoe’ en ‘Moslim’ van de universiteit van namen niet te worden verwijderd, zegt Prakash Javadekar

Op een moment wanneer het wordt geconfronteerd met negatieve publiciteit over een reeks van onderwerpen, de regerende BJP op dinsdag geprojecteerd zijn prestaties in het lokale lichaam van de verkiezingen in Maharashtra om te beweren dat zijn populariteit is intact.

De partij opstelde Minister Prakash Javadekar voor het markeren van de prestaties van de BJP in de sarpanch verkiezing in Maharashtra, de resultaten die werden aangegeven op maandag. “BJP heeft gewonnen 1,457-gram panchayats overwegende dat het Congres kon alleen maar winnen 301. Dit was een verkiezing in het platteland van Maharashtra. Onze voorstelling laat zien dat de boeren, dagloon werknemers, arbeiders en dorpelingen staan nog steeds door de BJP. Het was een pure dorp verkiezing,” Javadekar vertelde verslaggevers op de BJP-hoofdkwartier.

Javadekar zei dat de partij electoraal prestaties in BJP-geoordeeld Maharashtra is constant goed. Volgens de minister, die behoort tot Maharashtra, BJP bondgenoot Shiv Sena, met wie de partij is het hebben van een blow-warm-en-koud relatie, kon winnen 222 gram panchayats, terwijl NCP won 194 en anderen 171. Hij zei dat de BJP gewonnen hadden 13 van de 21 bedrijven en 406 zilla parishads in de civic lichaam verkiezingen in de staat sinds 2015.

Javadekar zei de BJP had gewonnen, een meerderheid van de verkiezingen voor de lokale instanties in Gujarat. “Op de begane grond, mensen ervoor kiezen de BJP, omdat ze het goedkeuren van de regering onder leiding van Narendra Modi. Het is een omgekeerde scenario voor het Congres. Zelfs in hun vergadering van, mensen zingen Modi ‘ s naam,” de minister zei.

Ook Lees | Amit Shah in Amethi: ‘Wat hebben 3 generaties van Gandhis gedaan voor Amethi?’

Het nemen van een veeg op het Congres vice-president Rahul Gandhi, die is campagne voeren in Gujarat, Javadekar zei: “Rahul Gandhi heeft de politiek door middel van tweets. Het is een faillissement als je alleen de tweets en de aarde niet om de werkelijkheid ondersteuning van uw politiek.” Terwijl de regering werd geconfronteerd met kritiek op de economie, de regerende BJP is onder aanval, naar aanleiding van een rapport van De Draad, met de bewering dat de omzet van een bedrijf dat eigendom is door de partij van president Amit Shah ‘ s zoon steeg exponentieel na de verkiezing van Narendra Modi als Minister-president en Shah hoogte BJP chief. De BJP heeft geweigerd de kosten.

BJP-leiders toegegeven dat de beschuldigingen, waarvan men zei dat ze geen sprake van corruptie, schade kunnen toebrengen aan de perceptie over de partij. Echter, een senior groepsleider zei: “De geloofwaardigheid van de BJP en de Minister-president kon isoleren van de BJP. Dus deze beschuldigingen zijn niet schadelijk zal zijn voor de partij slecht.”

De leider zei de BJP de vooruitzichten in de komende deelstaatverkiezingen in Gujarat, Himachal Pradesh en Karnataka zijn nog steeds helder, omdat de geloofwaardigheid van genoten door de partij en het UUR, de ondersteuning van de obc ‘ s en het netwerk van de BJP op stand-niveau.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App