Amethi: Smriti Irani slam Rahul Gandhi for ‘tentamen utvikling”

0
64

Smriti Irani (filen)

Relaterte Nyheter

  • Rahul Gandhi ‘ s kommentar som ser etter kvinner i menns hockey kamp, sier RSS-leder

  • Ahmedabad-domstolen adjourns høre på Amit Shah sønn Jay Shah anførsler mot news

  • Jay Shah rad: PM Modi er anti-korrupsjon slagord er “eyewash’, sier Kongressen

Union minister Smriti Irani lansert et sviende angrep mot Kongressen vice president Rahul Gandhi på tirsdag og påstått at Rajiv Gandhi Foundation i Amethi ikke hadde returnert land tatt fra bøndene. Irani var å ta et offentlig møte i denne kategorien, sett på som en bastion av Kongressen, sammen med BJP president Amit Shah.

“Dorothy, som brukes for å snakke om lindring til bønder, kom ikke tilbake sitt land, tatt av Rajiv Gandhi Foundation her,” Union minister for informasjon og kringkasting og tekstiler sa. I en bredside mot Kongressen vice president og Amethi MP, Irani sa at hun ønsket å ta disse som så Amethi bare fra stemme bank synspunkt. “Det er ingen collector’ s kontor her. Hvis Rahul er å høre på meg i dag vil jeg si at du har brukt til å snakke om utviklingen i landet og i utlandet. Du gjør narr av utviklingen i Gujarat,” sa hun.

Med henvisning til nedleggelse av en syklus fabrikken kalt Samrat, sa hun, “… landet ble overrasket over at Rajiv Gandhi Foundation, ledet av Rahul, som ikke gjorde noen kommersielle aktiviteter har kjøpt det. Landet bør bli frigjort og gis tilbake til bøndene.”

Irani hadde skapt en bevegelse i 2015 når hun anklaget toppen Kongressen ledelse av tilranet seg nesten 65 dekar overtatt fra bøndene for å sette opp en produksjon enhet, Samrat Syklus, et prosjekt som aldri materialisert seg.

Å merke seg at BJP vunnet fire av fem plasser i løpet av 2017 montering meningsmålinger når Shah hadde kommet til Amethi, Irani sa, “I 2019 (Lok Hus meningsmålinger) BJP vil vinne her.” I løpet av 2014 meningsmålinger, hun sa hun hadde gått til en landsby som hadde vært å boikotte valgene. “Når jeg spurte landsbyboere hvorfor de gjorde så, og de sa de ikke kunne møte deres leder. Da jeg fortalte dem at Rahul kanskje ikke har tid, men jeg vil være tilgjengelig for deg og bedt om landsbyen hodet til å stemme,” sa hun.

Irani led høy-spenning kampanje mot Rahul Gandhi i Amethi i 2014. Gandhi sikret 4,08,651 stemmer mot Irani er 3,00,748. Selv om Irani tapte til Kongressen vice president i Amethi, klarte hun å redusere sin seier margin fra rundt 3.70 lakh i 2009 til på 1,07 lakh i 2014.

Hun fortalte reportere på mandag, etter at en tidligere Kongressen MLA sammen med 60-70 landsbyen pradhans hadde sluttet seg til BJP. “De var forpint som de hadde viet sin tid til Kongressen å tro at det ville være utviklingen i staten under partiet, spesielt under ledelse av Gandhi…Men på grunn av omsorgssvikt og krenkelser av Kongressen arbeidstakere, partiets ledere i Amethi forlater Rahulji,” hun påstått.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App