AAP-Gujarat chief Kanu Kalsariya voldoet aan Rahul Gandhi, zoekt steun

0
69

Kalsariya is het meest bekende gezicht van de AAP in Gujarat. En wanneer AAP was niet zeker van haar betwisting van de Assembly-verkiezingen, Kalsariya had verklaard dat hij voor de wedstrijd de verkiezing als een Onafhankelijk van Mahuva.

Gerelateerd Nieuws

  • Himachal Pradesh verkiezing 2017 data: Stemmen op November 9, tellen op 18 December

  • Rahul Gandhi ‘ s reactie graag op zoek naar vrouwen in mannen hockey wedstrijd, zegt RSS-leider

  • Rahul Gandhi heeft perverse mentaliteit, zegt Smriti Irani op ‘vrouwen in het RSS-shakhas’ reactie

Te midden van het hectische politieke activiteiten vóór de Montage van de verkiezingen in de staat, Aam Administratieve Partij (AAP) leider Kanu Kalsariya voldaan Congres vice-president Rahul Gandhi en zocht zijn partij de steun aan de wedstrijd als een Onafhankelijke kandidaat uit Mahuva achterban van Bhavnagar in Saurashtra. De ontwikkeling heeft wekten veel interesse in politieke kringen, zelfs als de Gujarat-eenheid van het AAP is de hoogte zijn van hoge commando in Delhi over de ontwikkeling en heeft getracht mogelijke actie tegen de voormalige MLA.

Rahul, die op een drie-daags bezoek aan Gujarat als onderdeel van zijn Navsarjan Yatra, ontmoette Kalsariya voor ongeveer 30 minuten in zijn voertuig op maandag. “Ja, ik ontmoette Rahul Gandhi op maandag in zijn auto. Ik heb gezocht naar het Congres en ondersteuning in de zin van niet fielding hun kandidaat voor Mahuva achterban van waar ik ben van plan om voor de wedstrijd de verkiezing. En op zijn beurt, ik heb hem verzekerd dat zal ik niet betwisten van de verkiezing onder de vlag van de AAP, maar als een Onafhankelijke kandidaat,” Kalsariya vertelde De Indian Express.

Gevraagd naar Aap’ reactie op dit Kalsariya zei dat hij had gemaakt het voorstel aan het Congres vice-president na “raadpleging met AAP leiders”. “Het is zeer duidelijk dat de AAP is niet van plan om voor de wedstrijd de verkiezing op alle zitplaatsen zijn of dat het gaat om de vorm van de overheid. De belangrijkste concurrent is BJP en we moeten om het te verslaan. En daarom heb ik dit voorstel in te dienen voor het Congres. Rahulji heeft mij gevraagd om het voorstel te overwegen met een garantie om terug te komen om me in een keer,” zei hij.

Kalsariya is het meest bekende gezicht van de AAP in Gujarat. En wanneer AAP was niet zeker van haar betwisting van de Assembly-verkiezingen, Kalsariya had verklaard dat hij voor de wedstrijd de verkiezing als een Onafhankelijk van Mahuva. Kalsariya steeg tot schijnwerpers als een BJP NMLA hij leidde een protest tegen een voorgenomen cementfabriek van Nirma in zijn kiesdistrict Mahuva die werd goedgekeurd door zijn eigen regering. Uiteindelijk, Kalsariya links BJP en had gevochten als een Onafhankelijke kandidaat uit Gariadhar achterban van Saurashtra in 2012. Hij echter, verloren de BJP kandidaat.

Wanneer ze in contact te reageren op Kalsariya de vergadering met Rahul, AAP woordvoerder Harshil Nayak zei: “Ja, ik heb te weten komen over het. En ik heb op de hoogte van de centrale leiding (van de partij) ongeveer hetzelfde. Nu, welke beslissing moet worden genomen in de zaak, het zal worden genomen door hen.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App