Govt wandelingen ‘jurk’ vergoeding voor diplomaten, officieren SPG

0
70

SPG officieren tijdens de operationele taken zou krijgen Rs 27,800 jaarlijks en op niet-operationele werk zou krijgen Rs 21,225 een jaar als dress-uitkering, volgens een officiële bestelling. (Express Bestand Foto/Representationele)

Top Nieuws

  • Sex met een vrouw in de leeftijd van onder de 18 jaar zal een bedrag van verkrachting: SC

  • IBPS annouces RRB office-assistent en schaal 1 voorrondes examen resultaten 2017 verklaard op ibps.in

  • IBPS verklaart CRP-RRBs Office-Assistent voorrondes resultaat 2017 op ibps.in

De jurk vergoeding gegeven aan diplomaten en de elite Special Protection Group (SPG) officieren, belast met de beveiliging van Premier Narendra Modi, voormalige eerste ministers en hun gezinnen, hebben gewandeld aanzienlijk. De beweging komt op de aanbeveling van de Zevende Centraal Betalen Commissie. SPG officieren tijdens de operationele taken zou krijgen Rs 27,800 jaarlijks en op niet-operationele werk zou krijgen Rs 21,225 een jaar als dress-uitkering, volgens een officiële bestelling.

Voor de uitvoering van het paneel is de aanbeveling van de ambtenaren waren aan de Rs 9,000 jaarlijks uniforme uitkering. De SPG bewakers Modi, voormalig minister-president manmohan Singh, Congres chief Sonia Gandhi, haar kinderen Rahul en Priyanka, onder anderen. De te betalen commissie heeft in haar rapport geadviseerd een jaarlijkse subsidie van Rs van 10.000 als dress-uitkering. Het paneel is van het rapport is onderzocht door een Commissie voor Emissierechten onder leiding van Financiën Secretaris Ashok Lavasa.

De Zevende Centraal Betalen Commissie onderzocht 196 vergoedingen gegeven aan de verschillende categorieën van de centrale overheid werknemers. “Outfit vergoeding, betaald aan de Indiase Buitenlandse Dienst (IFS) functionarissen en werknemers zal blijven, net als voorheen, wordt versterkt door 50 procent”, de beschikking van de onlangs door het ministerie van financiën gezegd. De IFS ambtenaren waren aan de Rs 5,625 te Rs 10,625 per posten in het buitenland, afhankelijk van hun rang, als uniforme uitkering.

De uniforme vergoeding gegeven voor alle categorieën van werknemers werd aanbevolen om afgeschaft worden als een aparte subsidie door het betalen van de commissie, dat had aanbevolen wordt ondergebracht in de nieuw voorgestelde jurk uitkering. Officieren van het Indische Leger, luchtmacht, Marine, centrale gewapende politie, de centrale van politie organisaties en kustwacht zou een jurk vergoeding van Rs 20.000 per jaar.

Behalve voor de Marine en de kustwacht, de andere officieren waren het krijgen van een eerste jaarlijkse toelage van Rs 21.000 en een verlenging subsidie van Rs 4500 per jaar (te betalen per drie jaar). Die in de Marine en de kustwacht waren recht voor een eerste subsidie van Rs 24,000 en vervolgens Rs 7,500 (vergoeding per drie jaar). Militair Verpleegkundige Dienst ambtenaren en mensen in Delhi, de Andaman en Nicobar Eilanden, Lakshadweep, Daman en Diu en Dadra en Nagar Haveli Politie Dienst (DANIPS) zou krijgen Rs van 15.000 jaarlijks jurk uitkering.

De MNS en de DANIPS ambtenaren waren aan de eerste subsidies van Rs 10,500 en Rs 7,200 respectievelijk. Ze waren ook het recht voor verlenging subsidies van Rs 2,250 en Rs van 3.000 respectievelijk (te betalen per drie jaar). Uitvoerend personeel van de douane, de Indische ondernemingsrecht Service officers, legal officers in Nationale recherche Bureau, het Bureau van Immigratie personeel in Mumbai, Chennai, Delhi, Amritsar, Kolkata en alle andere buitenlanders vermelding checkpoints, onder anderen, zou krijgen Rs 10,000 elk jaar als de jurk uitkering.

Deze werden aan de eerste subsidies tussen de Rs 1500 en Rs 2000 en vervolgens vervanging van de subsidies tussen de Rs 1000 en Rs de 1.250 per jaar, afhankelijk van hun post. Andere categorieën van het personeel die werden geleverd uniformen en waren verplicht om ze te dragen regelmatig als trackmen, waarop het personeel van de Indiase Spoorwegen en het personeel autobestuurders onder andere zou krijgen Rs 5.000 per jaar. Verpleegkundigen zouden krijgen Rs 1,800 per maand als de jurk uitkering. Ze krijgen Rs 750 per maand.

Vergoedingen in verband met het onderhoud, het wassen van de uniforme zijn ondergebracht in dress-uitkering en zal niet betaalbaar worden gesteld afzonderlijk, gezegd. “Het bedrag van de jurk uitkering zal worden bijgeschreven op het salaris van de werknemers rechtstreeks eenmaal per jaar in de maand juli,” de bestelling zei, toevoegend dat de nieuwe tarieven van kracht vanaf 1 juli 2017.

De tarieven van de jurk uitkering omhoog zou gaan door 25 procent elke keer de Dierbaarheid Uitkering stijgt met 50 procent.

De kleding uitkering, kit een uitkering tot onderhoud, het wassen van uitkering, mantel-uitkering, kleed alimentatie, outfit uitkering, schoen-uitkering en uniforme vergoeding gegeven categorieën selecteren van de werknemers die worden aanbevolen door de pay-paneel worden afgeschaft als een aparte subsidie, en worden ondergebracht in de jurk uitkering.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App