Uddhav Thackeray neemt veeg op PM Modi ‘ s buitenlandse tours, durft BJP om het gezicht van tussentijdse polls

0
53

Het nemen van een gijp in de Prime Minister ‘ s veelvuldige buitenlandse reizen, de Sena chef zei dat mensen zijn begonnen met het doorsturen van moppen op sociale media over het UUR van India ‘een bezoek aan India te snel’. (Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • CPI leader D Raja rug Rahul Gandhi, oproepen voor onderzoek naar Jay Shah bedrijf

  • Rahul Gandhi weer aanvallen UUR Modi, vraagt hem over te spreken, Jay Shah rij

  • Waarom geen vrouwen in RSS, vraagt Rahul Gandhi; slams sangh voor ‘minachting voor vrouwen’

Shiv Sena chief Uddhav Thackeray op zondag hit op Maharashtra van de regerende partij en haar belangrijkste bondgenoot BJP te zeggen dat de partij moet aftreden van de regering en het gezicht van de tussentijdse peilingen. Hoewel de uitspraak van de partners van de staat zijn een deel van de NDA in het Centrum, de twee partijen zijn het delen van een bittere relatie voor een lange tijd nu.

Spreken op een bijeenkomst voor lokale verkiezingen in Nanded, de Sena chief durfde de BJP dat zijn partij zal laten zien de ware kracht. “Ik daag u uit om het ontslag van de regering en het gezicht van de polls weer. Wij tonen u de Shiv Sena macht. Zelfs tijdens de (Modi) golf, de BJP kreeg de stemmen in de Sena naam,” Thackeray werd geciteerd zoals zeggend door PTI.

Het nemen van een kritiek op Premier Narendra Modi ‘ s Gujarat bezoek, de Sena chef zei dat hoe komen de PM herinnerde zich zijn school alle van een plotselinge, net als de Gujarat-polls zijn rechts op de hoek. “Ik was aan het kijken naar nieuws op televisie vandaag. Zag de PM campagne voor de Gujarat-polls die twee maanden weg. Hoe deed hij opeens herinneren dat zijn school vandaag? Heeft hij niet het gevoel met een bezoek aan zijn school voor? Waarom voordat de polls?,” Thackeray werd geciteerd zoals zeggend door PTI.

PM Modi was op een bezoek aan Vadnagar, die toevallig ook van zijn geboorteplaats, op zondag; en dit is zijn eerste bezoek aan de regio sinds het aan de macht komen in het centrum. Tijdens zijn bezoek de PM bezocht zijn school. Het nemen van een gijp in de Prime Minister ‘ s veelvuldige buitenlandse reizen, de Sena chef zei dat mensen zijn begonnen met het doorsturen van moppen op sociale media over het UUR van India ‘een bezoek aan India te snel’.

(Met PTI-ingangen)

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd