Gurdaspur växlar upp till CM Amarinder Singh ‘ s road show

0
60

En buss som är tänkt att användas av Kapten Amarinder Singh för road show användes också för en “repetition” på gatorna i Gurdaspur, Dhariwal och Batala av CM: s säkerhetspersonal. (Snabb Bild av Kamleshwar Singh)

Relaterade Nyheter

  • M L Khattar, Amarinder Singh i krig med ord över Honeypreet gripandet

  • Honeypreet gripandet utlöser skylla mellan Haryana, Punjab

  • Ingen konfrontation med jordbrukare över stubb brinnande, säger CM Amarinder Singh

Stadsdelsförvaltningen har varit upptagen med att reparera vägar för Gurdaspur staden för Kapten Amarinder Singh ‘ s road show på måndag, den sista dagen av en kampanj för Gurdaspur bypoll. En buss som är tänkt att användas av Kapten Amarinder Singh för road show användes också för en “repetition” på gatorna i Gurdaspur, Dhariwal och Batala av CM: s säkerhetspersonal.

Gurdaspur biträdande kommissionär (DC) Gurlavleen Singh Sidhu hävdade att det pågående arbetet inte var i strid med affärskoden. “Dessa verk var redan föremål för sanktioner. Det är ingen kränkning av den enkät kod,” sade DC Sidhu. Punjab CM kommer att delta i en road show från Gurdaspur att Batala för partiets kandidat Sunil Jakhar måndag.
Under tiden CM: s son Raninder Singh kämpade också för Jakhar i Gurdaspur och Pathankot söndag. Han tog upp två deltävlingar.

I Gurdaspur, sade han, “Sunil Jakhar starkt försvarade människors intressen i Punjab Församlingen när Kongressen var i opposition och Alkalier försökte trakassera de fest. Men vi får inte hänge sig åt politisk vendetta som det inte är i intresse av staten. Vi vill utveckla Punjab och inte vill ha en politisk vendetta för att bli ett hinder i utvecklingen.”

Han tillade, “oroa dig inte. Punjab CM har gjort sina insatser för att fylla staten kistan och snart kommer det att vara full. Sakta pengar har börjat rulla in i alla sociala trygghetssystem. Staten regeringen har att ge pengar för att uppfylla dina krav. Så ni alla måste stärka händer i Punjab CM genom att göra Jakhar segrande.” “Vad kan BJP kandidat Swaran Singh Salaria kan ta dig från Delhi? Det är Jakhar som kan uppfylla dina förväntningar med stöd från staten,” sade Raninder.

Sett på en Gurjar rally, Raninder angrep dåvarande SAD-BJP-regeringen för att inte göra någon utveckling för regionen och i stället försöker ta åt sig äran för det arbete som utförts av Kongressen. Amarinder hustru och före detta Patiala MP Preneet Kaur har också varit besatt av Jakhar för de senaste två dagarna. Hon besökte Amritsar söndag och hävdade att Jakhar skulle vinna med stor marginal.

Ex-CM Badal håller sig borta från Salaria kampanj

I ett sällsynt exempel, tidigare Punjab CM Parkash Singh Badal har inte anslutit sig till kampanjen för Gurdaspur bypoll. Tidigare LEDSEN minister Sucha Singh Langah var bokade i ett våldtäktsfall på September 28, föra stora skam för partiet. Hans son och LEDSEN vd Sukhbir Singh Badal lett kampanjen för Salaria på partens vägnar.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App