Amit Shah ‘ s zoon bestand Rs 100-crore criminele smaad pak over beschuldigingen van wangedrag

0
50

New Delhi: de BJP President Amit Shah aanpakken partij werknemers tijdens ‘Jan Raksha Yatra’ om te protesteren tegen de vermeende moorden van de partij werknemers in Kerala, in New Delhi op zondag. APK Foto door Vijay Verma(PTI10_8_2017_000081B)

Gerelateerd Nieuws

  • Rajnath Singh gaat om Jay Shah van defensie, zegt dat de beschuldigingen hebben ‘geen basis’

  • Jay Shah rij: D Raja eisen PM antwoord

  • BJP wint 50 procent gram panchayats in Maharashtra

Uren na een verhaal gepubliceerd door De Draad beweerde dat een bedrijf gerund door BJP nationaal voorzitter van de Amit Shah ‘ s zoon, Jay Shah, had naar verluidt boekte een omzet die werd 16.000 keer dat van vorig jaar, van Minister Piyush Goyal noemde de aantijgingen als “beledigende, lasterlijke, geheiligd en ongegrond”.

En zeggen dat er “absoluut geen stof ook in het verhaal gemeld door De Draad, Goyal beweerde de online news portal probeerde om beschadiging van de reputatie van Amit Shah.

Ook Lees | Rapport op Amit Shah ‘ s zoon: het Congres wil een sonde, zegt hij en hij zal aanklagen voor smaad

“De heer Jay Shah, zoon van Amit shah, heeft besloten om het bestand criminele smaad rechtzaak tegen de auteur, redactie en de ownrs van De Draad. Ze moeten worden vervolgd voor criminele smaad en aangeklaagd voor een bedrag van Rs 100 crore in de Ahmedabad hof,” zei hij.

Goyal beweerde dat Ajay Shah liep een “volledig legitieme business” en alle transacties werden gedaan via het reguliere bankwezen. Reageren op de aantijgingen van Jay Shah bedrijf, Tempel Ondernemingen Pvt Ltd, het verkrijgen van een “onbeveiligde lening”, Goyal zei: “Alle leningen hebben genomen strikt in overeenstemming met de wet..zekerheid is gesteld. En de lening aangegaan vanaf NDFC heeft betaald, samen met de rente”.

Hij voegde eraan toe dat Jay Shah gereageerd op de vragenlijst die door De Draad, en hij heeft niets te verbergen. “De heer Jay Shah gereageerd op de vragenlijst met de details van alle transacties van…shah heeft niets te verbergen,” zei hij.

LEES OOK: Congres eisen PM Modi om de sonde in Amit Shah zoon van de onderneming

Goyal uitgelegd dat de commodity business gestart door Jay Shah, samen met een vriend van de familie, werd gesloten na het liep in verliest. “Jay Shah is een ingenieur van een gereputeerde universiteit. Hij samen met Jitendra Shah, een commodity trader. Samen besloten ze om te beginnen commodity trading. De agri-commodities-business is een hoog volume, lage winstmarges. Wanneer u start een nieuw bedrijf, bent u gebonden om te zien een toename in het bedrijfsleven. 80 cr is niet een grote omzet in de commodity business. Helaas werd het bedrijf gesloten is vanwege verliest.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App