Verloofde wurgt de 19-jarige tot de dood in de buurt van Hyderabad om actief te zijn op sociale media

0
56

De politie viste uit het lichaam van het meer op de zaterdag ochtend.

Top Nieuws

  • Het congres eist UUR Modi om de sonde in Amit Shah zoon van de onderneming

  • Yami Gautam schrijft over de ‘kwestie rond twee van de grootste sterren’ en we weten dat het Kangana Ranaut, Hrithik Roshan

  • Bigg Boss 11: Uitgezet deelnemer Zubair Khan bestanden klacht tegen Salman Khan

Een 19-jarige student werd gewurgd tot de dood in Kukatpally in de buurt van Hyderabad op vrijdag avond door haar verloofde, die jaloers was dat ze actief was op sociale media. De Kukatpally Politie zei dat R Soumya, 19, eerste jaar van de graad van de student, werd gewurgd door haar verloofde K Krishnaiah, een taxichauffeur, en dumpte haar lichaam in de IDL meer in de buurt van Kukatpally.

Op vrijdag avond, Krishnaiah ingeleverd bij Kukatpally politiebureau en bekende de misdaad. Hij vertelde de politie dat hij vermoedde dat ze een affaire had met een andere jeugd, omdat ze zat te kletsen aan de telefoon. De politie viste uit het lichaam van het meer op de zaterdag ochtend.

“Zij zijn de bewoners van Shahpoor gebied van Kukatpally. Ze waren die twee maanden geleden. Krishnaiah die in onze bewaring zei dat hij was boos dat ze was actief op de sociale media en chatten met jongeren van haar college. Hij bezwaar tegen maakte en zelfs waarschuwde haar al een paar keer. Op vrijdag avond het echtpaar ging aan de Chintal bos gebied waar na een woordenwisseling hij wurgde haar tot de dood. Hij verpakt het lichaam in een jute zak en bracht het aan op zijn motor om de IDL meer en gooide het er. Soumya ‘s moeder had ingediend een ontbrekende klacht, wordt” een ambtenaar zei.

 

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd