73-år gamle mannen beveger seg Høyesterett søker forbud mot Blå Hval spill

0
416

Høyesterett (Filer)

Relaterte Nyheter

  • Hyderabad: 17-år gammel jente funnet død, og politiet utelukke blåhval lenker

  • Ahmedabad: 12-år gamle Arham Shah ‘s ” selvmord”, ikke knyttet til blåhvalen Utfordring, sier Skolen

  • Chandigarh blåhval utfordring: HC søker svar på bønn søker forbud

En 73 år gammel mann fra Madurai i Tamil Nadu har nærmet Høyesterett som ønsker et forbud mot internett-baserte selvmord spillet ‘Blå Hval-utfordring”, som har vært knyttet til dødsfall av flere barn over hele verden.

En benk av Chief Justice Dipak Misra og Dommerne En M Khanwilkar og D Y Chandrachud avtalt å høre saken på September 15, bønn arkivert ved advokat N S Ponnaiah, søker en retning Sentrum for å forby online spill og spre bevissthet blant publikum om det. “Til den dato September 5, medier rapportert at minst 200 mennesker hadde begått selvmord etter å spille online Blå Hval spill. De fleste av dem er unge barn under gruppe 13, 14 og 15 år,” begjæringen arkivert gjennom C R Jaya Sukin sa.

Klageren sa at Madurai City Politiet hadde bekreftet at en student, som hadde begått selvmord etter å ha spilt spillet, hadde videresendt den til over 150 venner. Delhi High Court hadde på August 22 søkte svar på Facebook, Google og Yahoo på en bønn om å lede dem til å ta ned koblinger av blåhval utfordring.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App