Panjab Universitetet valg: Varsity sikkerhet tjenestemenn begynne å sjekke ved inngangen gates

0
135

Kontroll av kjøretøy på Gate Nummer 1 i Panjab Universitetet. (Express Bilde av Kamleshwar Singh)

Top News

  • Kangana Ranaut på Aap Ki Adalat: 5 eksplosive ting hun viste om hennes forhold med Hrithik Roshan

  • PM Narendra Modi liker ikke å ta spørsmål: Maharashtra BJP MP Nana Patole

  • Skap stokke: Disse er det 9 nye ansikter sannsynlig å delta Modi govt som statsråder på søndag

En uke i forkant av valget, Panjab Universitetet sikkerhet tjenestemenn i gang kontrollere besøkende på oppføring gates. På torsdag, den sikkerhet tjenestemenn stoppet alle partiets medlemmer som ble sett roaming på campus med klistremerker av sine respektive partier på sine biler. Siden morgenen, sjef for universitetet sikkerhet Ashwani Kaul sammen med sitt team av tjenestemenn, sjekket hvert kjøretøy. Utenforstående ble bedt om å parkere sine biler på Gate nr. 1, 2 og 3, og ble bedt om å ta e-rickshaw.

“Kontrollen vil bli gjort hver dag, og vi vil sørge for strenge implementering av Lygdoh utvalgets anbefalinger. Vi vil sørge for vold-frie valg og fredelig campus under alle omstendigheter. Alle som forsøker å bryte lov og orden eller opprette noen vold situasjonen vil bli behandlet strengt og oppføring av utenforstående vil bli utestengt,” sa Kaul.

Universitetet myndigheter også utstedt en uttalelse som sier at på valgdagen i September 7, Gate Nr 1 vil være stengt fra kl 12 til 4.30 pm. Samtidig som etiske retningslinjer for valget har allerede blitt implementert, ingen kandidat skal være tillatt å gjøre bruk av plakater, trykte brosjyrer eller annet trykt materiale. På spørsmålet om defacement, vil overvåkningsorganet ta strenge tiltak.

Den klage-komiteen har blitt satt opp og også en komité i slekt å valgutgiftene vil bestå. Under valget dager, utenforstående og kjøretøy uten klistremerker vil ikke være tillatt inne på campus. Også, nødvendige skritt skal tas for å opprettholde lov og orden på campus.

AISA president arrestert

En dag før innlevering av nominasjoner for den kommende valg, og politiet begynte å arrestere mistenkte problemer med beslutningstakere som en del av forebyggende tiltak. Torsdag, har politiet arrestert president av All India Students’ Association (AISA), Vijay Kumar, som leder et venstreorienterte student organisasjon og har vært aktivt for studentenes rettigheter.

Partiet medlemmer senere sa de hadde ingen anelse om hvorfor politiet arresterte bare deres parti president mistenker at han kan forstyrre lov og orden. “Vi klarer ikke å forstå hvorfor politiet mistenker fare for å bryte fred bare fra en enkelt person, og at for som er leder av et nasjonalt nivå organisasjon som har alltid hevet ekte krav til elevene. Mens på den andre siden, organisasjoner som ledere er ofte engasjert i å skyte hendelser er spart,” en fest medlem sa.

Rajat Kumar, en senior leder av organisasjonen, og sa: “Vijay Kumar ble arrestert på en tid da han var bidra i utarbeidelse av dokumenter for kandidater som har blitt nominert av AISA for den kommende student valgene. Det kan ikke være rettferdig valg med politiet og rektor tar sider og å misbruke sin makt for å sabotere kampanje sliter studentens parter.”

For alle de nyeste Chandigarh Nyheter, last ned Indian Express App