Nithari mord: 15 skallar på hus, CBI dokument visar

0
141

Utanför hemmet av Moninder Pandher

Översta News

  • Jobb, fakta och fiktion

  • Tidigare Test wicket-keeper Vijay Yadav heter Indien En fielding coach

  • Patrick Patterson: An Unquiet Mind

Polisen hittade 15 skallar och ett antal ben på Moninder Pandher hus i Nithari. En av dessa skallar tillhörde Pinki Sarkar (20) — som det sista offret i 2006 Nithari seriemord. Hon blev så småningom identifieras genom hennes svarta hår klipp, kasserade salwar kostym, tofflor och chunni används för att strypa henne.

Dessa uppenbarelser är en del av CBI utredning i det åttonde fallet — bland totalt 16 mord — som provat på CBI domstolen i Ghaziabad, enligt handlingar som hör till målet. Domen i det åttonde fallet väntas på lördag, medan åtta mord som väntar dom.

Handlingar som hör till målet tillstånd att undersökningen “konstaterar” att Pandher inhemska hjälpa Surinder Koli som används för att “lura” offer, inklusive Sarkar, och att Koli “strangulated henne med hennes egen chunni” och “dödade henne”, men även “försök att våldta henne”.

Efteråt, att han “förde kroppen till badrum på första våningen… som var för hans exklusiv användning… styckade kropp med en kniv” och kastade huvudet och kläder bakom huset. “Delar av kroppen kastas i avloppet kör på framsidan av huset”, dokument visar.

De dokument lägga till att “Koli gjorde ett avslöjande att han hade lockat” Sarkar och andra, dödade dem och kasseras sina kroppsdelar på ett liknande sätt.

Innan hon försvann, Pinki Sarkar var att titta på en TV-show till 1.30 pm, och sedan lämnade för att arbeta. När hon inte återvända hem, hennes föräldrar såg ut för henne, kontaktade polisen och även försökt söka efter henne i Bengalen, utredning dokument visar.

De tillägger att offrets föräldrar, Jatin och Vandana Sarkar, April 7, 2007, var att så småningom kunna identifiera henne “salwar kostym och tofflor” och därefter “Koli också identifierats (henne), svart hår, clip”. FIR i ärendet har lämnats in först efter det att föräldrarna identifierat sin döda dotters kläder, sade källorna.

Källor sade att en utredning av CBI inte göra Pandher en tilltalade i målet. På dagen för sin död, Pandher var “i sin bolagets kontor i Sektorn 2 till ca 1.30 pm och därefter vänster för Dehradun” i sin SUV tillsammans med sin förare, dokument stat, och tillade att han checkade in på ett hotell i Dehradun på 11.27 pm.

“Inga bevis har dykt upp som visar engagemang av de anklagade Moninder Singh Pandher” i hennes kidnappning och mord, sägs det. Men under Avsnitt 319 av CrPC, CBI domstolen kallas Pandher på grundval av en ansökan som flyttade av offrets familj, säger källor.

I 2006, Pandher och hans hemhjälp Koli anklagades för att kidnappa och våldta kvinnor och barn från närliggande byar av Nithari i Noida, som begår handlingar av kannibalism, och sedan avyttra sina kroppar i ett avlopp i tätort. De greps i December 2006. Pandher släpptes senare mot borgen.

Polisen hade lämnat in 19 Granar mot Pandher och Koli i fråga om brott mot 19 olika tjejer, och CBI in chargesheets i 16 av dem. I tre Granar, chargesheets inte in på grund av att “brott inte kunde undersökas”, sade källorna.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App