PM Modi in Israël: Wij zijn samen aan het veiligstellen van onze samenleving tegen de gemeenschappelijke dreigingen, zoals terrorisme

0
46

Het beschrijven van zijn bezoek als ‘baanbrekend’ Modi zei India en Israël zijn “samenwerken aan veilig onze samenleving tegen de gemeenschappelijke dreigingen, zoals terrorisme.”. De minister-president zei: “hij is erop gebrand om te communiceren met de Indiase diaspora in Israël, waaronder een groot aantal Joden van Indiase afkomst.” (Foto: Reuters)

Gerelateerd Nieuws

  • PM Narendra Modi ‘ in Israël: de Volledige tekst van de gezamenlijke verklaring, afgegeven door India en Israël

  • Hoe India ‘ s relatie met Israël is een diplomatieke zie-zag sinds 1948

  • PM Modi verzoekt de President van israël, bespreekt manieren om te stimuleren banden

Premier Narendra Modi geland op de Luchthaven Ben Gurion op dinsdag avond in Tel Aviv op een rode loper welkom. Modi werd ontvangen door zijn Israëlische tegenhanger – Benjamin Netenyahu die hem hartelijk in het Hindi te zeggen ‘Apka swagat hai slechts dost,’ met gevouwen handen. Dit is de eerste officiële bezoek aan Israël door een Indiase minister-president en wordt door velen gezien als historische vanwege de ongekende natuur.

Het beschrijven van de Modi als “de grote leider van India en een groot wereldleider”, Netanyahu zei: “we hebben gewacht op de laatste 70 jaar” voor een bezoek van een Indiase premier. Het beschrijven van de Modi als “de grote leider van India en een groot wereldleider”, Netanyahu zei: “we hebben gewacht op de laatste 70 jaar” voor een bezoek van een Indiase premier.

De twee eerste ministers spraken kort op de luchthaven en beloofde om een stimulans geven aan de bilaterale relatie in alle aspecten en gezamenlijk gaan met gemeenschappelijke dreigingen, zoals terrorisme. “We houden van India,” zei de Israëlische minister-president.

Netanyahu ‘ s hele kabinet werd er ontvangen Modi, die was gekleed in een crème kleur ‘band gala’ pak, op de luchthaven, waar de Indiase minister-president was ook toegekend Bewaker van Eer. “Ik weet nog wat je me vertelde in onze eerste ontmoeting – als het gaat om India en Israël betrekkingen, de sky is de limit. Maar nu, minister-president, laat me toe te voegen, zelfs de sky niet de limit. We zijn ook samen in de ruimte,” Netanyahu vertelde Modi. Praten over de enorme mogelijkheden van samenwerking tussen de twee landen, zei hij, “kunnen We nog meer doen, zelfs beter samen.”

Spreken na Netanyahu, Modi zei het opbouwen van een sterke relatie met Israël is zijn bedoeling. “Het opbouwen van een sterke en veerkrachtige relatie met Israeal zal mijn intentie en focus. Het bouwen van een progressieve samenwerking op alle gebieden zal de vorm van mijn gesprek met “mijn vriend” Netanyahu,” zei Modi.

Het beschrijven van zijn bezoek als ‘baanbrekend’ Modi zei India en Israël zijn “samenwerken aan veilig onze samenleving tegen de gemeenschappelijke dreigingen, zoals terrorisme.”. De minister-president zei: “hij is erop gebrand om te communiceren met de Indiase diaspora in Israël, waaronder een groot aantal Joden van Indiase afkomst.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd