Affisch krig: Vishwas slår ut på AAP ‘palace politiken”

0
71

Affischer utanför AAP kontor. (Snabb Bild av Amit Mehra)

Relaterade Nyheter

  • AAP ledare Kumar Vishwas tillsagda att inte använda flaggan i kampanjen

  • Cong har skapat splittring bland folket i Amethi: Vishwas

  • Vishwas på Daliternas hem besök av Rahul, hävdar samma situation

Efter affischer märkning AAP ledare Kumar Vishwas en “förrädare” och “vän av BJP” dök upp utanför partiets högkvarter, den äldre ledaren slog ut vid AAP: s “palace politik:” även när det försökt att distansera sig från händelsen.

Affischer läsa, “En vän av BJP, han är inte en poet, men en förrädare. Han attacker och samtidigt gömmer sig och rygghugg. Ta bort en förrädare.” De har också “tackade” tidigare AAP Delhi sammankallande Dilip Pandey för att “utsätta” Vishwas.

Att hävda att detta var ett försök att splittra partiet, AAP uppmanade polisen att agera mot dem som klistrade affischer. “Kränkande ord har använts mot Vishwas och Dilip Pandey namn har använts med ett fel avsikt,” Bipul De, AAP: s kontor i-ansvarig, sa.

Vishwas sade, “Vi (AAP) inte för dessa konspirationer och palace politik kläcktes av fem-sex personer. Vi är för orsaker baserade på vilka den part som föddes på Ramlila Maidan…”

 

För alla de senaste Delhi Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App