Top cop zoekt ideeën te beteugelen criminaliteit in Delhi

0
39

Delhi commissaris van politie Amulya Patnaik (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Amulya Patnaik aangesteld als volgende Delhi Commissaris van Politie

In een poging om het beeld te veranderen van Delhi Politie, commissaris Amulya Patnaik zaterdag ontmoet meer dan 500 beat inspecteurs van het Centrale gebergte en vroeg hen om suggesties te beteugelen misdaad in de hoofdstad. “Het tonen van een presentatie, Patnaik zei beat inspecteurs van cruciaal belang zijn in het verzamelen van informatie over een eventuele terroristische of criminele activiteiten voor veiligheidsdiensten.

Om dit te bereiken, vroeg hij hen om het gedrag van een correcte verificatie van alle pensions en hotel in gebieden die onder de maat,” bronnen van de politie gezegd. Sommige van de agenten kwamen met suggesties om de klem naar beneden op de misdaad. “Een agent zei de politie moet beginnen met controleren van de DTC bussen regelmatig om op de klem naar beneden op diefstal gevallen.

Een andere agent stelde dat, afgezien van het controleren van de registers van de pensions en hotels, maar ze moeten ook vragen de eigenaars om te controleren of de geloofwaardigheid van hun bezoekers door te bellen naar de nummers die zij hebben verstrekt,” bronnen gezegd. ENS

Voor al het laatste Delhi Nieuws, download Indian Express App