Man aangehouden voor obscene gebaren naar de vrouw op Indigo vlucht

0
31

Foto voor representatieve doeleinden

Top Nieuws

  • Nokia doelen winsten van web reuzen met de snelste routers

  • Nitish Kumar en Mayawati ‘positief’ op Ram Nath Kovind, schokte Oppositie te beslissen over de wedstrijd

  • Amazon Smartphone sale: korting op Apple-iPhone 6, iPhone SE, OnePlus 3, – en meer

Een 56-jarige man werd aangehouden op zaterdag middag van Terminal 1 van de IGI Airport voor naar verluidt het maken van obscene gebaren bij een mede-passagier op een IndiGo vlucht (6E 846) van Hyderabad. De politie zei een FIR is geregistreerd krachtens de artikelen 354-A (aanranding of strafrechtelijke werking op een vrouw, met de bedoeling om te verontwaardiging haar bescheidenheid) en 509 (outraging de bescheidenheid van een vrouw) van het IPC op de nationale Luchthaven politiebureau.

Bronnen zei dat het incident plaatsvond rond 12.15 uur op zaterdag, toen de 44-jarige klager, een inwoner van Hyderabad, was op de vlucht naar Delhi. “De klager vertelde de politie dat ze in haar stoel toen ze zag dat de verdachte het maken van obscene gebaren naar haar. Ze schreeuwde om hulp en vertelde de bemanning over de verdachte, waarna haar stoel was veranderd,” de bronnen toegevoegd.

Zodra de vlucht geland op T-1A, de zaak is gemeld aan CISF medewerkers die op de hoogte Delhi Politie over het incident. “De verdachte werd aangehouden op basis van de slachtoffer-en verliesrekening en een FIR is geregistreerd, wordt” bronnen gezegd.

Voor al het laatste Delhi Nieuws, download Indian Express App