Assam Politie in te huren 9.000 mensen door het einde van het jaar

0
27

Assam Politie zaterdag gezegd dat het werven van bijna 9.000 mensen aan het einde van dit jaar tegen de huidige leegstand van meer dan 12.000 berichten in de kracht.

Top Nieuws

  • Nokia doelen winsten van web reuzen met de snelste routers

  • Nitish Kumar en Mayawati ‘positief’ op Ram Nath Kovind, schokte Oppositie te beslissen over de wedstrijd

  • Amazon Smartphone sale: korting op Apple-iPhone 6, iPhone SE, OnePlus 3, – en meer

Assam Politie zaterdag gezegd dat het werven van bijna 9.000 mensen aan het einde van dit jaar tegen de huidige leegstand van meer dan 12.000 berichten in de kracht. “We hebben momenteel een totale leegstand van 12.000 berichten van niet-vastgelegde officieren, waarvan 8.000 in zijn constable gelederen. Trouwens, 79 berichten van DSP en 154 inspecteur gelederen liggen vacant”, Staat het Niveau van de Politie de Werving van Bestuur voorzitter Pradeep Kumar zei.

Assam Politie was bezig met de afronding van de lopende wervings-en selectieproces voor 3,980 berichten die zou worden overgenomen door de volgende maand, voegde hij eraan toe. “De regering heeft ons gevraagd te werven 5,013 personen voor diverse functies. Tijdens de maanden juli-augustus zal de reclame voor deze posten en de benoeming proces zal worden afgerond tegen het einde van dit jaar”, aldus Kumar, die ook de Directeur-Generaal van het Huis van de Bewakers.

“We zijn klaar voor het nieuwe recruitment beleid. Wij hebben voorgesteld een aantal nieuwe bepalingen, zoals 10 procent reservering voor achterwaartse regio ‘ s, twee procent voor de sport quota en twee procent voor overgeleverd militanten. De regering heeft deze nog niet afgerond,” Kumar zei.

Voor sport quota, zei hij, Assam Politie heeft gesuggereerd directe werving DSP voor Olympische kampioenen, directe aanstelling als inspecteur voor het winnen van Olympisch zilver of brons of goud in Aziatische of Commonwealth Games en een speciale twee procent quotum voor het nationale en lokale spelers. “Wij hebben ook een voorstel gestuurd naar het Centrum te verhogen van drie India Reserve bataljons. Als die is goedgekeurd, we zullen het toevoegen van 3000 meer personeel in de kracht,” Kumar zei.

Assam Politie heeft een gesanctioneerde kracht van 74.000 mensen, waarvan ongeveer 12.000 liggen leegstaande op alle niveaus. “De vertegenwoordiging van de verschillende gebieden zijn ook niet symmetrisch is. De heuvel wijken hebben slechts 0,2 procent van de vertegenwoordiging in Assam Politie, en het is slechts 1.67 procent van BTAD (Bodoland Territoriale Gebied Districten) gebieden. Tinsukia en Sadiya hebben minder dan zes procent van de mensen in de kracht,” Kumar zei, het toevoegen van deze afwijkingen zijn waarschijnlijk opgenomen in het nieuwe recruitment beleid.

Op de politie van het openbaar ratio, zei hij Assam heeft 107 personeel voor elke één lakh bevolking, terwijl de VN-norm is 210 voor elke één lakh mensen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App