Afgesneden van de pakistaanse militaire steun: Muhajirs Donald Trump administratie

0
55

“De acties van de Pakistaanse militaire establishment laat duidelijk zien dat ze niet een betrouwbare bondgenoot van de VS in de oorlog tegen het terrorisme,” de recent gevormde Wereld Muhajir (vluchteling) Congres gezegd in een memorandum aan de Trump administratie en het AMERIKAANSE Congres.

Gerelateerd Nieuws

  • Moslim tiener meisje vermoord na het verlaten van Virginia moskee in ONS, haat misdaad verdacht

  • Journalisten in Pakistan onder vuur van vele kanten

  • Het is Cricket, niet de Oorlog

Een groep van Muhajirs hebben aangedrongen op de Bazuin administratie en het AMERIKAANSE Congres af te snijden militaire omzet en steun aan Pakistan, onder vermelding van Islamabad ‘ s steun voor het terrorisme.”De acties van de Pakistaanse militaire establishment laat duidelijk zien dat ze niet een betrouwbare bondgenoot van de VS in de oorlog tegen het terrorisme,” de recent gevormde Wereld Muhajir (vluchteling) Congres gezegd in een memorandum aan de Trump administratie en het AMERIKAANSE Congres.

“Bedriegen de AMERIKAANSE overheid en het sussen van militante outfits zoals het Haqqani-netwerk, de Taliban Quetta Shura en Al-Qaeda agenten is een beleid dat wordt gesleept door ISI,” het memorandum zei.

Er is geen andere optie voor de VS, maar om eenzijdige militaire acties in Pakistaanse grondgebied te doden jihadistische coöperaties, betoogd.

“De door de VS geleide oorlog tegen het terrorisme kan niet gewonnen worden zonder de aanpak van de belangrijke probleem van het Pakistaanse Leger het sponsoren van terrorisme in de regio”, aldus de memorie, waarvan een kopie kregen van de leden van het Huis van Buitenlandse Zaken, Subcommissie inzake terrorismebestrijding, Non-proliferatie en de Handel in een Congressional hearing on Foreign Military Sales hier op donderdag.

“De wereld Muhajir Congres oprecht verzoek Trump Administratie en het AMERIKAANSE Congres af te snijden militaire sales/steun aan Pakistan,” zei hij.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App