Donald Trump har ingen økonomiske bånd med Russland, med få unntak’, usa President advokater

0
105

President Donald Trump hadde earleri sa han at han kan slippe sin selvangivelse når hans tid er slutt. (Filen)

Det Hvite Hus utgitt et brev, skrevet av to advokater til usas President Donald Trump på fredag, noe som indikerte at han har ingen finansielle bundet med Russland, med unntak av $95 millioner kroner betalt av en russisk milliardær for en Trumf-eide eiendom i Florida og en $12.2 millioner betaling i forbindelse med Miss Universe Pageant i Moskva i 2013, rapporterte New York Times. Brevet ble sitert av Trump i et intervju med Lester Holt på NBC, for å bevise at han ikke har noen inntekt fra russiske kilder, eller at han er i gjeld til dem.

Brevet, som er datert 8. Mars 2017, ble utstedt av advokater Sheri A. Dillion og William F Nelson av skatt advokatfirma Morgan Lewis. Dillion og Nelson sa at de har tjent som skatt råd til Trump og Den Trump Organisasjonen (TTO) siden 2005.

Brevet avslører at i tillegg til de to transaksjoner, Trump mottatt “uvesentlig” for betalinger over 10 år fra Russerne for “ordinær omsetning av varer og tjenester”, for eksempel hotell og rom, runder golf, eller Trumf-lisensierte produkter, som vin, bånd eller madrasser. Disse betaling, i henhold til advokater, som ikke faller inn under den kategori som inntekt, rapporterte NYT.

“Gjennom årene, er det sannsynlig at TTO eller tredjeparts selskaper som er engasjert i ordinær omsetning av varer og tjenester til Russerne eller russiske enheter som kunne ha produsert inntekt som kan tilskrives russiske kilder,” brevet som er publisert av NYT leser, og legger til: “…det beløp er uvesentlig”.

 

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd