TMC-MPs å holde dharna som protest mot electoral reform

  0
  57

  I vest-Bengal, Chief Minister Mamata Banerjee også stilt spørsmål ved motivet bak å bringe disse forslagene i forkant av assembly elections i fem stater. (Fil Bildet)

  Som en form for protest mot electoral reformer og statlig finansiering av valg, Trinamool Congress (TMC) MPS vil holde en dharna på tirsdag i front av Mahatma Gandhi statue inne Parliament House complex. “Trinamool MPs å gjøre dharna foran GandhiJi statue #Parlamentet 1030am Behov for electoral reform & Statlig finansiering av valget,” All India Trinamool Congress (AITC) twitret.

  SE VIDEO | Madhya Pradesh Crisis Centre Avslører Demonetisation Førte Til Økning I Vold i nære relasjoner

  Å kritisere Sentrum er flytt til å innføre electoral obligasjoner, i Vest-Bengal, Chief Minister Mamata Banerjee tidligere fredag sa at en beslutning på politisk finansiering bør være tatt etter å ha innhentet synspunkter fra alle politiske partier.

  “Det burde vært diskusjon med alle politiske partier på spørsmålet om politisk finansiering, electoral obligasjoner. De burde ha tatt oppfatning av alle politiske antrekk. Er de planlegger å sende regionale partier i eksil. Vi har lenge vært krevende electoral reformer og statlig finansiering av valget,” Banerjee fortalte media.

  Banerjee også stilt spørsmål ved motivet bak å bringe disse forslagene i forkant av assembly elections i fem stater.

  “Hva er motivet bak denne kunngjøringen rett i forkant av Assembly elections i fem stater? Senere kan vi finne noe mye større motiv bak denne avgjørelsen,” sa hun.

  I en stor flytte tar sikte på å fremme åpenhet i politiske finansiering, Union finansminister Arun Jaitley på 1 februar kunngjorde tildekking av anonym pengegaver til politiske partier på Rs. 2000 og innført electoral obligasjoner.

  SE VIDEO | OPP Valgene 2017: Muzaffarnagar Revisited

  Obligasjoner, som ikke vil bære navnet av donor, kan kjøpes fra godkjente banker mot sjekken eller e-betaling.

  Slike verdipapirer kan bare løses inn gjennom registrerte kontoer i et politisk parti.