Gujarat: Wens voor snijden in de vennootschapsbelasting blijft onvervuld

0
50

New Delhi: de ambtenaar waarop de kopie van de eu-Begroting 2017-18 in het Parlement na de voorstelling in de Lok Sabha in New Delhi op woensdag. APK Foto

Industrie titanen uit Gujarat op woensdag zei dat de Begroting van de Unie was op “lijnen” met een focus op infrastructuur, landelijke economie, het creëren van werkgelegenheid en digitalisering, maar uitte zijn teleurstelling over corporate belasting niet wordt verminderd.

Kamlesh Patel, CMD, Aziatische granito afleggen India Ltd, zei: “Vermindering van de vennootschapsbelasting met 5 procent, van 30 procent naar 25 procent, geeft een grote opluchting te unogranised kleinschalige spelers in Morbi-cluster. Toewijzing van Rs 23,000 crore voor Pradhan Mantri Awaas Yojana en het doel van het invullen van 1 crore huizen in 2019 zal stimuleren de tegels industrie… Teleurgesteld dat de belastingen niet verminderd.”

Kijken Wat Anders Is Het Maken Van Nieuws

Minister van financiën Arun Jaitley met het voorstel akkoord industrie status aan betaalbare woningen en de afschaffing van de Foreign Investment Promotion Board (FIPB) werden gelauwerd door insiders.

Ahmedabad-gebaseerd makelaar Diep Vadodaria, COO van Nila Infrastructuren, zei: “in Combinatie met de aankondiging van de PM Narendra Modi op oudejaarsavond om het verminderen van de rente op bepaalde leningen, voorzie ik deze catalying een zee-verandering in de dynamiek van de constructie-industrie, met name de real-estate.”