Het Toevoegen van Een Kaart naar de iPhone Wallet-App, Zelfs Als Het niet Ondersteund wordt door Apple

0
14149

De Wallet-app op de iPhone kun je opslaan van uw loyalty cards, boarding passes, kaartjes voor de film, en meer recht op je apparaat. Helaas, het officieel ondersteunt een handvol winkels en merken. Gelukkig is er een manier om iets toe te voegen met een barcode deze apps, of het is officieel ondersteund of niet.

GERELATEERDE ARTIKELENHoe Stel je Apple Betalen en Google Wallet op Uw Telefoon eenGoogle Wallet vs. Apple Betalen: Wat U Moet Weten

De Portefeuille-app werkt door het downloaden van een officieel ondersteunde applicaties (zoals Fandango, American Airlines, of Walgreens). Wanneer u kopen een kaartje voor de bioscoop of een vliegticket (of aanmelden voor een rewards card), die app geeft de barcode van uw Portefeuille-app, dus je kunt op vertoon van uw telefoon naar de kassa bediende.

Er is geen speciale technologie hier—alleen de klassieke barcode scanning tech dat is geweest rond voor decennia.

In feite, iets met een barcode zal werken met de Portefeuille-app van—het moet gewoon een app voor het verzenden van de streepjescode Portemonnee. Dat is waar een app genaamd Pass2U Portemonnee komt in—het doet het zelfde ding de Fandango of Walgreens app doet, maar het kan doen met een barcode.

AANVERWANTE artikelenVan Kunststof voor de Smartphone: Wanneer de Digitale Portefeuilles Over te Nemen?

Bijvoorbeeld: ik heb een bibliotheek kaart met een barcode op de achterkant van de bibliothecaris scans wanneer ik een boek. Niet verwonderlijk, er is geen digitale versie die ik kan officieel toe te voegen aan de Portefeuille-app. Maar als ik de barcode in Pass2U, die is ontworpen om te werken met de Portefeuille, kan ik mijn bibliotheek-kaart in de Portefeuille met al mijn andere beloningen en loyalty cards.

Als u dit wilt instellen, download de app op uw telefoon en open het nadat het is geïnstalleerd. Er is geen account creëren die gedaan moet worden of iets dergelijks—de app is klaar om te gaan zodra je het voor de eerste keer. Tik op de plus-knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

U zult moeten geven de app toegang tot de camera van uw telefoon, zodat u kunt scannen van de barcode op de kaart. Vanaf daar simpelweg de barcode met de camera en de bezienswaardigheden en het zal automatisch de scan. Tik op “Ja” wanneer de pop-up wordt weergegeven en u hebt bevestigd dat het nummer van de streepjescode.

Als de app niet automatisch scannen van de code, kunt u tikken op het potloodpictogram in de richting van de onderkant en handmatig in te voeren in het nummer van de streepjescode.

Volgende, kies wat voor soort pass bent u digitaliseren. Als geen van de opties aanpassen, selecteert u “Algemeen”.

Na dat, tik op de locatie waar het zegt “Geef Naam (Verplicht)” en voer een naam in voor de digitale streepjescode die gescand in.

De rest van het is volledig optioneel, maar als u wilt aanpassen het uiterlijk van uw gedigitaliseerde voorbij, dan zult u wilt profiteren van de aanpassingen functies. Om te beginnen, tikt u op de Pass2U logo.

Dit zal u toelaten om een foto te maken of een bestaande foto en het maken van de logo van de pass, waardoor het makkelijker is om te identificeren wanneer u bent zeven door hen in de winkel. U kunt dit doen door gewoon het nemen van een foto van de voorkant van de beloningen kaart of andere kaart die u hebt gescand.

Nadat u de foto neemt, kunt u het bijsnijden naar beneden en het logo van de kaart weergegeven, in plaats van de hele kaart. Een specifiek aspect ratio vereist is, dus hou dat in gedachten bij het nemen van uw foto.

Vervolgens blader omlaag en voer in alle informatie over de pas of kaart die u wilt scannen in, zoals de vervaldatum en alles wat relevant is.

Ten slotte, u kunt de kleuren van de pas, inclusief de achtergrond en tekst. “Label” is de kleur van de naam van uw pass die wordt weergegeven aan de bovenkant, en de “Voorgrond” is de kleur van de andere tekst op de pas.

U kunt tik op de selectie en maak uw eigen kleuren met behulp van de schuifbalken.

Na dat, tik op “Gereed” in de rechterbovenhoek van het scherm.

Je krijgt een preview van de pass op het volgende scherm. Als je tevreden bent, tikt u op “Toevoegen” aan de top. Als u wijzigingen wilt aanbrengen, selecteert u “Cancel”.

Zodra de pas officieel gemaakt, wordt deze toegevoegd aan de Portefeuille-app op je iPhone. Het zal ook worden weergegeven in de Pass2U app, maar je moet niet te openen, de pass Pass2U in om gebruik te maken van de pas—u kunt gewoon gebruik maken van de Portefeuille-app.

U kunt de pass binnen Pass2U door ingedrukt te houden en vervolgens te tikken op het prullenbak-pictogram in de rechterbovenhoek, maar houd in gedachten dat als u dit doet, verwijdert u ook de pass volledig uit de Portefeuille.

Pass2U ondersteunt zowel barcodes en QR-codes, die betrekking heeft op de meeste dingen met een code scannen. Instapkaarten moeten net zo goed werken, maar aangezien er geen plaats om in te gaan door de specifieke vluchttijden en dergelijke, kan niet vliegen als een legitieme boarding pass als je gaat door de beveiliging, dus houd die gedachten.