Bästa Gratis Video-Kanaler för Din Roku

0
646

Om du har en Roku, oddsen är att du redan har anslutit din Netflix, Hulu, eller Amazon-konto för streaming. Du vet säkert att du kan köpa filmer och TV-program på andra tjänster, till exempel Google Play. Men det finns en hel del gratis innehåll på Roku också…om du vet var du ska leta.

Bläddra igenom den kanal som butik kan vara frustrerande, eftersom så mycket av vad som erbjuds kräver en kabel-inloggning eller andra abonnemang. Men det är gratis innehåll överallt. Här är en lista över några av de bästa (rättsliga) Roku-kanaler som erbjuder gratis TV-shower och filmer som du kan börja titta omedelbart.

Nät-TV-Kanaler (NBC, ABC, Fox, och CW): Titta på Den Senaste Visar

Om du vill titta på aktuella TV-program, de första kanaler som du bör lägga till är de stora TV-nätverk i ditt land. (Vi är baserade i USA, så vi är fokuserade på TV-nät här, men större nät i många länder erbjuder även Roku-kanaler.)

NBC, ABC, Fox, och CW alla tillåter dig att titta på annons som stöds TV-avsnitt, utan en kabel abonnemang, eller ens att logga in på en tjänst. När du kan titta på varierar: CW erbjuder full episodes dagen efter att de luft, men Fox gör gratis användare vänta en hel vecka. Om du inte äger en DVR, och missade ett par avsnitt av din favorit visar, är dessa kanaler som kan hjälpa dig att fånga upp.

RELATERAD ARTIKELHur man kan Få HD-TV-Kanaler Gratis (Utan att Betala för Kabel -)

Du kommer att märka ett nätverk saknas: CBS. Det beror på CBS’ Roku app kräver en All Access-pass för att titta på något mer än klipp, vilket betyder att du måste betala $6 en månad för att titta på shower som sänds gratis via luften ($10 om du inte vill se reklam!). Naturligtvis kan du fortfarande titta på de visar med ett ota-antenn om du verkligen vill.

PBS PBS Barn: Stor Gratis Innehåll Utan Annonser

Jag lista PBS-Roku kanal bortsett från det andra TV-nät eftersom det verkligen stå ut. För en sak, det är det enda stora nätverket kanal med ingen reklam alls, bortsett från den korta “tog till dig av” innan showen. Inte avbryts är mycket trevligt, och funnit att gratis är sällsynta.

För det andra, den stora volym av innehåll dvärgar andra gratis Roku-kanaler. Om ett program är gjort av PBS, som du kan titta på de flesta, om inte alla tillbaka katalog. Brittisk import som Sherlock och de Stora Brittiska Bakning Visa bara erbjuda de senaste avsnitt och inhemska program som Natur och Frontline erbjuda mer innehåll än du någonsin kunde titta på. En annan sak som jag gillar: din lokala PBS-station, och visar, är belyst, så att du kan titta på visar med din stad eller stat förutom det nationella innehållet.

Om du har barn, det är också en PBS Barn-kanal med tusentals ad-fria filmer. Nicke nyfiken, Den Katten I Hatten, och Seasame Street är alla erbjuds, så kolla upp det.

Crackle: en Anständig Tillbaka Katalog av program och Filmer

Crackle är Sonys försök på en streaming-tjänst, och det har en respektabel tillbaka katalog av TV-program och filmer. Du kommer inte hitta den senaste och största, men visar som erbjuds inkluderar Firefly och Seinfeld och filmer som inkluderar klassiker som Apollo 13 och Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Det finns också ett par webb-specifika projekt, bland annat Jerry Seinfeld stämning, för att kolla.

Popcornflix: Ännu Fler Filmer och TV-program

Du har förmodligen aldrig hört talas om Popcornflix, men det finns en massa filmer och TV-serier gratis om du är villig att lägga upp annonser. Igen, du kommer inte att hitta något senare, men det finns en del bra grejer här, inklusive filmer som The Curious Case of Benjamin Button och Dåliga Nyheter Bears. Det finns också några ganska obskyr TV-program, inklusive de fruktansvärda Zelda och Mario karikatyrerna från början av 90-talet.

Pluto.TV: Kanal Surfar på Roku

RELATERAD ARTIKELPluto.TV Ger Kanal Surfar till Sladd Fräsar—Gratis

Vi har påpekat detta innan, men det är värt att nämna här. Pluto.TV aggregat innehåll från hela Internet i ett gränssnitt som liknar live-tv. Det finns kanaler som erbjuder allt från tecknade serier till nyheter att standup comedy, helt gratis. Det finns även en kanal som sänder ingenting men Mystery Science Theater 3000.

YouTube: Det Bästa av Web Video

YouTube-behöver ingen närmare presentation, och om du inte har detta på din Roku men du borde. Det är gratis, kan du logga in för att se dina abonnemang och surfa rekommenderade videoklipp är ett sätt att snabbt hitta något kul att titta på. Den HTML5-gränssnittet inte känner sig hemma på Roku, och var lite långsam i våra tester, men det är det enklaste sättet att vi har hittat att titta på webb-video från din soffa.

ReutersTV: Snabba Nyheter

Denna kanal, från tråd service Reuters, nämns för kvaliteten på presentationen ensam. När du öppnar appen du frågade hur mycket tid du har: 10 minuter, 15 minuter, eller en halv timme. Välj ett alternativ och kanalen kommer att sätta ihop en nyhetssändning för dig, med alla de senaste rubrikerna. Det är ett bra sätt att fånga upp vad som händer, men du kan hoppa över berättelser som du inte bryr dig om. Det finns också möjlighet att titta på live evenemang, och bläddra för specifika historier.

Privata Kanaler Erbjuder en Mycket Mer

Vi har fokuserat på kanaler som du kan hitta i den officiella Roku butiken för denna artikel, men det finns en hel värld som inte stöds kanaler ut det om du vet var du ska leta. Vi har redan förklarat hur man lägga till dolda privata kanaler till din Roku, så se till att kolla ut det om du vill hitta ännu fler kanaler att titta på. Njut!