Tamil Nadu feirer MGR fødsel hundreårsjubileum

0
189

MG i > – hvordan det med kone Janaki og hennes niese Latha

AIADMK Generalsekretær V K Sasikala og Chief Minister O Panneerselvam var i forkant av fødselen hundreårsjubileum feiringen av deres parti grunnlegger, sen M G i > – hvordan det tirsdag. Sasikala led-feiringen på festen hovedkvarter her, hvor hun pyntet en statue av i > – hvordan det tidligere matiné idol som senere gikk over til å bli Chief Minister of Tamil Nadu, og har også gitt ut en suvenir. Hun ga bort velferd hjelp til mange personer.

Sasikala, utnevnt AIADMK Generalsekretær følgende hennes forgjenger slutten av Chief Minister J Jayalalithaa bortgang sist måned, og senere besøkte i > – hvordan det er Ramavaram residence her, hvor hun ble mottatt av lederen er adoptert datter Sudha Vijayakumar og hennes sønn.

Se hva annet er å lage nyheter:

I nærvær av Panneerselvam, Lok Hus Nestleder Høyttaler M Thambidurai og andre, hun vaier fritt partiet flagg der, og også avduket et liv størrelse statue av FIG, som i > – hvordan det er fondly adressert. Sasikala senere besøkte en skole for tale deaktivert og hørselshemmede barn drives av MGR ‘ s familie og ga bort høreapparat til barn.

Senere, hun servert mat og også delt et måltid med barn er det. I mellomtiden, Panneerselvam betalt floral hyllest til et portrett av MGR i Guindy med skapet hans kolleger på slep. På en offisiell funksjon, et frimerke ble utgitt for å markere fødsel hundreårsdagen for MGR.

Direktør for posttjenester, India Post, T Murthy utgitt den spesielle frimerke og Panneerselvam mottok det. Chief Minister og Sasikala hadde tidligere oppfordret Statsminister Narendra Modi å slippe en spesiell frimerke og minnemynt i ære av i > – hvordan det, som også er en Bharat Ratna mottaker.

En karismatisk superstjerne, MGR er en legendarisk navn i Tamil kino. Han skapte seg et navn i statlige politikk etter at han brøt vekk fra DMK følgende uoverensstemmelser med sin sjef M Karunanidhi og grunnla AIADMK i 1972. Kjent for sin utagerende skuespill og sanger forkynnelse verdier og dyder, i > – hvordan det styrte staten fra 1977 til sin død i 1987.

Hans fødsel ble feiret hundreårsjubileum over staten selv som ledere fra andre partier, inkludert DMK Arbeider President M K Stalin, MDMK Leder Vaiko og BJP state President Tamilisai Sounderrajan betalt rik hyllest til lederen.