J&K overheid ziet er op het bieden van veiligheid aan Dangal acteur Zaira Wasim

0
95

Mehbooba met Zaira Wasim in Jammu op zaterdag. APK

De Jammu en Kasjmir regering overweegt het bieden van veiligheid aan Zaira Wasim, de Kashmiri tiener acteur in de film Dangal, die had geplaatst een verontschuldiging op Facebook na terondernemingen over haar ontmoeting met de Chief Minister Mehbooba Moefti. “Onze regering biedt beveiliging voor alle mensen met de dreigingsperceptie. Ook In dit geval, de overheid is serieus op zoek naar deze zaak en zal alles doen wat mogelijk is”, zei Vice-Minister-president Nirmal Singh.

Kijken Wat Anders Is Het Maken Van Nieuws

Zaira moet hebben gewaardeerd voor haar werk in de film en tegelijkertijd beveiligen “zeer goede cijfers” op de academische voorkant, Singh toegevoegd. De minister zei dat de CM wilde Zaira om haar aan te moedigen. Het was jammer dat de acteur werd geconfronteerd met bedreigingen, zei hij, eraan toevoegend dat het het gevolg van de mentaliteit van sommige mensen die niet geloven in de democratie.

Senior Congres leider en voormalig minister Saifuddin Soz ook zei het was jammer dat Zaira was geweest “zetten op de verdediging door die-hard elements”. “Ze heeft gemaakt voor excuses voor een fout die ze niet heeft gepleegd. Een en al in Kashmir moet weten dat Kashmiri jongens en meisjes moeten vrij zijn om hun talent te tonen,” zei hij, eraan toevoegend dat Zaira had niets verkeerd gedaan door de vergadering Mehbooba en andere hoogwaardigheidsbekleders of het geven van interviews op radio en televisie.

Minister voor Informatie en Broadcasting M Venkaiah Naidu kwam ook uit in de verdediging van Zaira. Spreken op de zijlijn van een gebeurtenis in Delhi, zei hij: “pseudo-liberalen” die “altijd op gewelddadige nationalistische problemen” waren stil over dit onderwerp. “Liberalen, ze reageren op verschillende situaties, is het aannemen van verschillende normen. Wat is de fout begaan door deze jonge getalenteerde kunstenaar uit J&K?”, zei hij.