Het Uitschakelen van Uw Mac de Touchpad uit Wanneer er een Andere Muis Is Aangesloten

0
117

Laptop trackpads kan vervelend zijn. Uw palm raakt terwijl u aan het typen bent, het bewegen van je cursor en knoeien-up van uw stroom. Dit kan vooral vervelend als u een externe muis aangesloten, en zelfs niet met behulp van de trackpad.

Als u liever het trackpad uitschakelen geheel de tweede u sluit elke vorm van externe muis, macOS biedt deze optie, al is het een beetje begraven.

Open systeemvoorkeuren, die u kunt vinden door te klikken op het Apple-logo in de linkerbovenhoek van uw scherm te klikken en daarna “System Preferences”. Open de “Toegankelijkheid” van het deelvenster.

Dat klopt: dit is niet onder de “Muis” of “Trackpad” als je denkt dat het zou worden. Wat dan ook.

In het linker paneel van het deelvenster Toegankelijkheid, scroll naar beneden totdat je zie “Muis En Trackpad.” Klik dat aan en je ziet een aantal input-gerelateerde opties aan de linkerkant.

Klik op de checkbox met de tekst “Negeren ingebouwde trackpad als de muis of het draadloze trackpad is af fabriek,” en je bent klaar. Als u een externe muis of trackpad is aangesloten op je MacBook, de ingebouwde trackpad werkt niet, maar de tweede uw externe apparaat wordt verbroken zal komen weer tot leven. Dit werkt voor USB-en Bluetooth-apparaten gelijk.

Photo credit: ~ d a n ~